Διατέθηκαν συνολικά 130.000 ομολογίες, με την εισηγμένη να αντλεί 130 εκατ. ευρώ από την έκδοση - Πώς κατανεμήθηκαν οι τίτλοι στους επενδυτές
Την υπερκάλυψη της ομολογιακής έκδοσης της Intralot κατά 1,55 φορές ανακοίνωσαν οι ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς, με ην απόδοση των τίτλων να ορίζεται στο 6%.
Αναλυτικότερα, η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και η «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ως Συντονιστές Κύριοι Ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου διάρκειας πέντε (5) ετών και την εισαγωγή των ομολογιών εκδόσεως της IntralotΙΝΛΟΤ -0,17% προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς στις 23.02.2024, ανακοινώνουν ότι διατέθηκαν συνολικά 130.000 άυλες, κοινές, ονομαστικές ομολογίες της Εταιρείας με ονομαστική αξία €1.000 εκάστη με αποτέλεσμα την άντληση κεφαλαίων ύψους €130 εκατ.
Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε €201,87 εκατ., σημειώνοντας υπερκάλυψη της Έκδοσης κατά 1,55 φορές.
Η τιμή διάθεσης των Ομολογιών έχει προσδιοριστεί στο άρτιο, ήτοι €1.000 ανά Ομολογία. Η τελική απόδοση των Ομολογιών ορίστηκε σε 6,0% και το επιτόκιο των Ομολογιών σε 6,0% ετησίως.
Οι Ομολογίες κατανεμήθηκαν ως εξής:
α) 100.000 Ομολογίες (76,92% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ιδιώτες Επενδυτές, και
β) 30.000 Ομολογίες (23,08% επί του συνόλου των εκδοθεισών Ομολογιών) κατανεμήθηκαν σε Ειδικούς Επενδυτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Φοροδιαφυγή από την υπόθεση με το ελικόπτερο στη Μύλο και αλλού
- ΗΠΑ και Κίνα ανοίγουν δίαυλο για την ασφάλεια της τεχνητής νοημοσύνης
- Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στη φωτιά στο Ψυχικό, στα Τουρκοβούνια – Σηκώθηκαν και 2 ελικόπτερα (video)
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές μετά το αμερικανικό payroll – Η Volkswagen στήριξε τη Φρανκφούρτη
- Γκιλφόιλ: «Ο Ρούμπιο έρχεται στην Αθήνα σε λίγες εβδομάδες»
- Εβροφάρμα: Από 22 Σεπτεμβρίου η καταβολή μερίσματος 0,06 ευρώ
- Γουέστ Χαμ: Πόκερ δισεκατομμυρίων για τον έλεγχο των «σφυριών»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








