Επιχειρήσεις

Ιουλία Τσέτη: Κατεβαίνει στις εκλογές του ΣΕΒ και διεκδικεί την προεδρία

Η Πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη θα συμμετάσχει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 19η Ιουνίου 2024

Η Πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), Ιουλία Τσέτη, όπως έγραψε το financialreport.gr, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την Προεδρία του ΣΕΒ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 19η Ιουνίου 2024.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από την ίδια στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) – ενός φορέα που μετρά 80 χρόνια έργου στην υπηρεσία της εξαγωγικής προσπάθειας της χώρας – με θέμα «Η Αυξανόµενη Εξωστρέφεια της Ελληνικής Οικονοµίας», υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα που έχει η εξαγωγική δράση για την Ελλάδα ως «αιχμή του δόρατος» για την Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και βιομηχανιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιουλία Τσέτη: Ποια είναι η ‘’σιδηρά κυρία’’ του φαρμάκου που κατεβαίνει για Πρόεδρος στον ΣΕΒ

Το όνομα της κυρίας Ιουλίας Τσέτη, εν όψει και των εκλογών, ακούγονταν έντονα για τη διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου, όμως η πληροφορία δεν είχε επιβεβαιωθεί, μέχρι πριν από λίγες ώρες

Η κα Τσέτη, είναι Πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Διδάκτωρ του τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, Πρόεδρος UN Global Compact Network Greece. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ και διατελέσει Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Σήμερα είναι Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής ο σημερινός Πρόεδρος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (Τιτάν), δεν έχει δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να είναι είναι υποψήφιος.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu