Το χαμηλό επίπεδο επενδύσεων επιβαρύνει την ανάπτυξη της Ελλάδας, υποστηρίζει στο Bloomberg, ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Νίκος Βέττας.
«Οι επενδύσεις είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο και ως αποτέλεσμα η Ελλάδα αναπτύσσεται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από ό,τι θα μπορούσε και στην πραγματικότητα με πιο αργούς ρυθμούς από τις άλλες χώρες της ευρωζώνης» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο ίδιος τόνισε ότι «η κυβέρνηση φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει στην τρίτη αξιολόγηση χωρίς τις καθυστερήσεις του παρελθόντος» ενώ πρόσθεσε ότι η ελληνική οικονομία «είναι σε τροχιά ανάκαμψης, βοηθούμενη από μια καλή χρονιά στον τουρισμό αλλά και άλλες τέτοιες αυξήσεις στην εξωτερική ζήτηση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στην Ελλάδα το Samsung Pay βάζει νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό των digital wallets
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Βαριές απώλειες μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
- Διπλή υπερκάλυψη για το 5ετές ομόλογο της Seanergy – Άντλησε 100 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για κύρωση Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Η Ρωσία απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήρια
- Seanergy Maritime Holdings Corp. - Ανακοίνωση της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου των Ομολογιών
- Άργος: Στο ΚΑΤ ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Είναι εγκεφαλικά νεκρός
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








