Πρόσωπα

Ηρώ Χατζηγεωργίου: Η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην ΕΤΑΔ

Διαθέτει πλούσια εγχώρια και διεθνή εμπειρία σε νευραλγικούς ρόλους στον τομέα των επενδύσεων σε real estate

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ), 100% θυγατρικήτου Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου, Υπερταμείου ανακοινώνει μετά από απόφαση του Διοικητικού του Συμβούλιου, την τοποθέτηση της κ. Ηρούς Χατζηγεωργίου στη θέση της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε. και των κ.κ. Μαρία Ιωαννίδου και Μάρθα Καββαθά ως νέων μελών Δ.Σ.

Η κ. Ηρώ Χατζηγεωργίου διαθέτει πλούσια εγχώρια και διεθνή εμπειρία σε νευραλγικούς ρόλους στον τομέα των επενδύσεων σε real estate ως στέλεχος πολύ σημαντικών εταιρειών του χώρου. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία της θα δώσει καθοριστική ώθηση στην αποστολή της ΕΤΑΔ για τη διαχείριση και αξιοποίηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο CEO του Υπερταμείου Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Ηρώ Χατζηγεωργίου στην “οικογένεια” του Υπερταμείου. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και οι ικανότητές της θα ενισχύσουν αποφασιστικά τη στρατηγική μας για τη μεγιστοποίηση της αξίας και την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της ΕΤΑΔ. Ταυτόχρονα θα προσδώσει τον έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα που έχει ανάγκη η εταιρεία για να υλοποιήσει το στρατηγικής σημασίας έργο της. Το Υπερταμείο, από τη θέση του μοναδικού μετόχου, θα συμβάλει με όλα τα μέσα στην επίτευξη της αποστολής της κ. Χατζηγεωργίου. Παράλληλα υποδεχόμαστε ως νέα μέλη του Δ.Σ. της ΕΤΑΔ τις κ.κ Μαρία Ιωαννίδου και Μάρθα Καββαθά, των οποίων η εμπειρία σε μία σειρά τομείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα θα εμπλουτίσει σημαντικά τις δυνατότητες της εταιρείας να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα ένα πλήθος θεμάτων και τομέων της δραστηριότητάς της».

Ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Μπαλωμένο, Εντεταλμένο Σύμβουλο και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., ο οποίος εκτελούσε – μεταβατικά – χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου με θετικά αποτελέσματα και ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Η νέα CEO της ΕΤΑΔ Ηρώ Χατζηγεωργίου δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά και τιμή αναλαμβάνω την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΕΤΑΔ Α.Ε., έχοντας παράλληλα βαθιά συναίσθηση της ευθύνης του έργου που θα πρέπει να υλοποιηθεί. Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η βέλτιστη διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, συμβάλλοντας στην οικονομία, στον τουρισμό και στην περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα πάντα όμως με γνώμονα την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού, περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου της χώρας. Με αξίες σταθερές,όπως η διασφάλιση της Επιχειρηματικής ηθικής, της λογοδοσίας και της διαφάνειας, και με σεβασμό στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας ξεκινάμε από σήμερα κιόλας συστηματική συνεργασία».

 Η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΕΤΑΔ διαμορφώνεται ως εξής:

 Γρηγόριος Αναστασιάδης, Πρόεδρος του Δ.Σ.

  1. Ηρώ Χατζηγεωργίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος
  2. Παναγιώτης Μπαλωμένος ,Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
  3. Άννα Σαΐπη, μέλος του Δ.Σ.
  4. Θεόδωρος Γκλαβάς, μέλος του Δ.Σ.
  5. Σπυρίδων Ρουβάς, μέλος του Δ.Σ.
  6. Μαρία Ιωαννίδου, μέλος του Δ.Σ.
  7. Μάρθα Καββαθά, μέλος του Δ.Σ.
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu