Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά: Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της χώρας
«Αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζητάμε εκλογές. Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας», αναφέρει σε ανάρτησή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά.
Η δήλωση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, που αποκάλυψε ότι ότι υπήρξε κρατική παρέμβαση τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος. Μετά το δημοσίευμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές με διεθνείς παρατηρητές ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τα κόμματα στην υποβολή πρότασης δυσπιστίας.
Αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζητάμε εκλογές.
Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας.— Voula Kexagia (@bkex) March 24, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γ.Γ. Στεγαστικής Πολιτικής: Ερχονται έως 10.000 κοινωνικές κατοικίες για τη στεγαστική κρίση
- ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή σε 3 στα 4 ημερόπλοια στην Κω βρήκαν οι ελεγκτές – τουρίστες
- Οι νέες business του Νίκου Β. Βαρδινογιάννη με το δημόσιο μέσω αμερικάνικης εταιρείας AI
- Tesla: Καταργεί την οικονομική έκδοση του Cybertruck λόγω χαμηλής ζήτησης
- Νέα άφιξη σε Goody’s/Everest: Η Έλενα Πολυζωίδου, Royalty και CRM Specialist
- Κίνα: Aύξηση 4,6% κατέγραψαν οι καταναλωτικές δαπάνες στο οκτάμηνο 2025
- ΑΠΣΙ Πίνδος: Το άνοιγμα στη Μεγάλη Βρετανία και η δύσκολη αγορά της Μέσης Ανατολής
- Samsung: Το Galaxy Z Fold 7 σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στη Δυτική Ευρώπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις