Διεθνή

Καναδάς: Συνελήφθη 29χρονος μετά τον εντοπισμό 5 πτωμάτων, 3 παιδιών και 2 γυναικών

Ο συλληφθείς και τα πέντε πρόσωπα που απεβίωσαν γνωρίζονταν

Εικοσιεννιάχρονος συνελήφθη χθες Κυριακή στον Καναδά μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων τριών παιδιών μέσα σε απανθρακωμένο όχημα και δυο γυναικών στην επαρχία Μανιτόμπα (κεντρικά).

«Πιστεύεται ότι ο συλληφθείς και τα πέντε πρόσωπα που απεβίωσαν γνωρίζονταν», σημείωσε η βασιλική έφιππη αστυνομία του Καναδά σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Reuters.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα περίχωρα της μικρής πόλης Κάρμαν, που μετρά περίπου 2.800 κατοίκους.

Αρχικά βρέθηκε το πτώμα γυναίκας κατά μήκος δρόμου νωρίς το πρωί. Λιγότερες από δυο ώρες αργότερα, εντοπίστηκε αυτοκίνητο στις φλόγες μέσα στο οποίο βρίσκονταν τρία νεκρά παιδιά. Κατόπιν βρέθηκε το πτώμα έτερης γυναίκας σε κατοικία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι θάνατοι συνέβησαν σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες – τον αυτοκινητόδρομο 3 μεταξύ Κάρμαν και Γουίνκλερ, τον αυτοκινητόδρομο 248 βόρεια της επαρχιακής οδού 424 και σ’ ένα σπίτι στο Κάρμαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας σε χαντάκι μετά από κλήση που έλαβαν για τροχαίο με εγκατάλειψη στον αυτοκινητόδρομο 3.

Σχεδόν δυόμισι ώρες αργότερα έγινε νέα κλήση για πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο 248. Αυτόπτης μάρτυρας είχε ανασύρει τρία παιδιά από το φλεγόμενο όχημα πριν φτάσει η αστυνομία. Και τα τρία διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο σ’ αυτό το σημείο χωρίς να υπάρξουν προβλήματα κατά τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, η έρευνα οδήγησε τους αστυνομικούς σε μια κατοικία στο Κάρμαν όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα μιας άλλης γυναίκας.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu