Διαφοροποιούνται οι αγρότες στα Πράσινα Φανάρια, δεν θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του Σαββάτου στα Μάλγαρα
Τα αγροτικά μπλόκα έχουν ανοίξει στην πλειονότητά τους και δεν παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων (εδώ οδοιπορικό από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου το πρωί) με εξαίρεση κάποιες εκτροπές που κάνει η αστυνομία και το κλείσιμο για ορισμένες ώρες του μεθοριακού σταθμού του Προμαχώνα. Το τελωνείο έμεινε κλειστό κατά τις ώρες 12:00-16:00 και το απόγευμα 18:00-22:00, όπως συνέβη και χθες.
Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ανήμερα Πρωτοχρονιάς και τη δεύτερη μέρα του χρόνου η διέλευση θα γίνεται κανονικά, όπως έχουν ανακοινώσει οι αγρότες του Κιλκίς και της Πέλλας.
Τα διόδια των Μαλγάρων παραμένουν ανοιχτά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς οι αγρότες του συγκεκριμένου μπλόκου περιμένουν την πανελλαδική συνδιάσκεψη του Σαββάτου που θα φιλοξενηθεί επί τόπου, ώστε να καθορίσουν την στάση τους στη συνέχεια.
Διαφοροποίηση τα Πράσινα Φανάρια
Οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του μπλόκου στα Πράσινα Φανάρια έχουν αποφασίσει ότι δεν θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του Σαββάτου στα Μάλγαρα, καθώς είχαν διαχωρίσει τη θέση τους ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα σε διάλογο με κυβέρνηση. Μάλιστα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, επισημαίνουν ότι χάθηκε αυτή η ευκαιρία, αφού ο Πρωθυπουργός έφυγε απ’ τη χώρα.
Μηνυτήρια αναφορά για την διαρροή στοιχείων της δικογραφίας
Στο μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο αγροτοσυνδικαλιστής, μέλος του συντονιστικού του μπλόκου Μαλγάρων και Γενικός Γραμματέας Β’ αγροτικού συνεταιρισμού Χαλάστρας, Γιώργος Μπότας, ζητώντας να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τη διαρροή των στοιχείων της δικογραφίας που αφορά τον ίδιο και τις επιδοτήσεις που έχει λάβει απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Γ. Μπότας υποστηρίζει ότι πριν ανακοινωθεί ό,τιδήποτε είχαν κυκλοφορήσει στοιχεία που αφορούν τις επιδοτήσεις του και γι’ αυτό ζητά να βρεθούν ποιοι ήταν αυτοί που κυκλοφόρησαν αυτά τα στοιχεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κίνα: Ο κλάδος χάλυβα καλεί τα εργοστάσια να «φρενάρουν» παραγωγή και αποθέματα
- Συμμαχία TotalEnergies – Mistral για την εφαρμογή της ΑΙ στην έρευνα υδρογονανθράκων
- Θάνατος Μαζωνάκη: Στον ανακριτή οι δυο γιατροί
- Κυψέλη: Στο ΤΕΕ οι ζημιές από τη Γραμμή 4 – Πρώτη πραγματογνωμοσύνη εντός της εβδομάδας
- Ακίνητα: Στο 5,5% η άνοδος των τιμών στο β’ τρίμηνο – Πρωταθλήτρια η περιφέρεια
- ΕΚΤ: Το προσωπικό ζητά καθαρή απάντηση από την Λαγκάρντ για το πότε θα φύγει
- Ο Ρώσος επιχειρηματίας πίσω από το after party του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στις Μπαχάμες
- Εκτακτη συγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κλιμάκωση στο στενό Μπαμπ ελ Μάντεμπ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









