Τι έγραψε στην ανάρτησή του
Τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Πρωτομαγιάς ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου και κατέθεσε στεφάνι στο εμβληματικό μνημείο στη μνήμη των 200 κομμουνιστών που εκτελέσθηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 από τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα.
Στην ανάρτησή του για την επίσκεψη αυτή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
«Ένας μικρός φόρος τιμής στους ανθρώπους που πότισαν με το αίμα τους το χώμα της ελευθερίας. Σε αυτούς που με χαμόγελο μετρήθηκαν με την Ιστορία και αναμετρήθηκαν με το τέρας του φασισμού.
Με χαμόγελο, γιατί είχαν πίστη στο δίκιο τους. Γιατί την ώρα της δικής τους θυσίας κέρδιζαν τη μάχη για ελπίδα, ελευθερία, δημοκρατία για τις επόμενες γενιές».
Ένας μικρός φόρος τιμής στους ανθρώπους που πότισαν με το αίμα τους το χώμα της ελευθερίας. Σε αυτούς που με χαμόγελο μετρήθηκαν με την Ιστορία και αναμετρήθηκαν με το τέρας του φασισμού.
Με χαμόγελο, γιατί είχαν πίστη στο δίκιο τους.
Γιατί την ώρα της δικής τους θυσίας κέρδιζαν… pic.twitter.com/jsPiGgJFRE— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 1, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Συνεχίζονται οι πιέσεις στο άνοιγμα
- Ακτίδα ελπίδας εν μέσω ισχυρών αναταράξεων στη γερμανική βιομηχανία
- METLEN: Βουτιά 8,84% στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου
- Φρένο στο τουρκμενικό αέριο στην Τουρκία βάζουν οι αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν
- Alchimica: Σχεδιάζει πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αίγινα
- Alter Ego Media: Εγκρίθηκαν τα σχέδια διάσπασης – Ο νέος ρόλος των Alter Ego Studios και Mega Broadcasting
- Στ. Αναγνώστου: Από Plant Manager στην Τιτάν, COO στην ΚΕΒΕ
- Ιστορική επιστροφή στη Λατινική Αμερική για τον Πάπα Λέων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








