Επιμένει ότι θα αποφασίσει το Συνέδριο
Για σταλινικές ανακοινώσεις κάνει λόγο η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία γίνεται λόγος για «άμεσα εφαρμοστέα και «αμετάκλητη» απόφαση αποκλεισμού της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το περασμένο Σάββατο.
Συγκεκριμένα, το γραφείο του κ. Κασσελάκη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει πως «το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα, ως ανώτατο όργανο, να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τη σημερινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που ξεκαθαρίζει ότι “είναι εδώ” και ότι θα διεκδικήσει από το Συνέδριο την ακύρωση των αβάσιμων αποφάσεων της Κ.Ε, κάποιοι -υπό το κράτος πανικού- έσπευσαν να αλλοιώσουν ακόμη κι αυτή την απόφαση του Σαββάτου που οι ίδιοι έλαβαν.
Με σημερινή του ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για δήθεν “αμετάκλητη” απόφαση όσον αφορά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη.
Να υπενθυμίσουμε πως το άρθρο 20 του Καταστατικού είναι σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Το Συνέδριο έχει κάθε αρμοδιότητα, ως ανώτατο όργανο, να απορρίψει ή να επικυρώσει όλες τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 και 2 του Καταστατικού.
Ας ευχηθούμε οι σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν το κόμμα απέναντι στα μέλη του να μην γίνουν η φαιδρή κανονικότητα που κάποιοι επιζητούν».
Αντεπίθεση από τον Κασσελάκη: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας στο Συνέδριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τρεις οι νεκροί από την επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
- Lidl Ελλάς: Πέτυχε και την διάκριση “Platinum” στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index
- Πρόγραμμα 200 εκατ. ευρώ για εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
- Εισαγγελική έρευνα για ραδιενεργά απόβλητα που καταλήγουν σε ΧΥΤΑ
- Απεβίωσε η 62χρονη, που δέχτηκε λάθος μετάγγιση αίματος
- Μέχρι η Εθνική Αρχή (α)Διαφάνειας γνώριζε για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδάς αποκτούν πρόσβαση στα 150 δισ. του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αμυνας
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της “Ελληνικές Φάρμες” από την Leader
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις