Παρουσίασε αύξηση 11,7% σε ετήσια βάση και 30,5% σε μηνιαία βάση
H Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) έδωσε στοιχεία για την εξέλιξη του Δείκτη Παραγωγής στις Κατασκευές κατά το β΄τρίμηνο του 2023 (προσωρινά και διορθωμένα ως προς το πλήθος των εργάσιμων ημερών).
Σύμφωνα με αυτά, ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του Β΄ τριμήνου 2023 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β΄ τριμήνου 2022, παρουσίασε αύξηση 11,7% έναντι αύξησης 25,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2022 με το 2021.
Ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του Β΄ τριμήνου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Α΄ τριμήνου 2023, παρουσίασε αύξηση 30,5% έναντι αύξησης 45,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Β΄ τριμήνου 2022 με το Α΄ τρίμηνο 2022.
Ο εποχικά διορθωμένος Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του Β΄ τριμήνου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Α΄ τριμήνου 2023, παρουσίασε αύξηση 2,5%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέος επικεφαλής HR Ελλάδας,Κύπρου στη Henkel ο Κ. Τσούκας
- Vivestia: Η ελληνική εταιρεία που ”κοντράρει” τη Booking
- Sir Στ. Χατζηιωάννου: Όχι άμεσες επενδύσεις, μόνο joint ventures
- IDEAL Holdings: Τι είπε η διοίκηση στους αναλυτές για το 2026
- Τα γυαλιά του Άδωνι και το κακό παράδειγμα για φοιτητές – Το περιστατικό στην Πάτρα
- Τελευταία ημέρα για την ηλεκτρονική εγγραφή των πρωτοετών στα Πανεπιστήμια
- ΕΚΤ: Στο 2,50% τα επιτόκια στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά μετά τι; Οι εκτιμήσεις διίστανται
- Μελόνι: Ιστορικό ρεκόρ παραμονής στην εξουσία, αλλά η νέα απειλή έρχεται από τα δεξιά της
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








