Παρουσίασε αύξηση 11,7% σε ετήσια βάση και 30,5% σε μηνιαία βάση
H Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) έδωσε στοιχεία για την εξέλιξη του Δείκτη Παραγωγής στις Κατασκευές κατά το β΄τρίμηνο του 2023 (προσωρινά και διορθωμένα ως προς το πλήθος των εργάσιμων ημερών).
Σύμφωνα με αυτά, ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του Β΄ τριμήνου 2023 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β΄ τριμήνου 2022, παρουσίασε αύξηση 11,7% έναντι αύξησης 25,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2022 με το 2021.
Ο Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του Β΄ τριμήνου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Α΄ τριμήνου 2023, παρουσίασε αύξηση 30,5% έναντι αύξησης 45,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Β΄ τριμήνου 2022 με το Α΄ τρίμηνο 2022.
Ο εποχικά διορθωμένος Δείκτης Παραγωγής στις Κατασκευές του Β΄ τριμήνου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Α΄ τριμήνου 2023, παρουσίασε αύξηση 2,5%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Επιστροφή σε ισχυρή κερδοφορία και σταθερά έσοδα 103 εκατ. ευρώ
- Οι αμοιβές και τα γενναία bonus για αναδιάρθρωση χρέους της πάλαι ποτέ εταιρείας πρότυπο, Pharmathen
- Προσωρινό «μπλόκο» στην εξαγορά της Warner Bros. Discovery από την Paramount
- ΕΕ: Στο τραπέζι εναλλακτικά σενάρια για να διατηρηθούν οι νέες κυρώσεις στο ρωσικό LNG
- ΗΠΑ: Ξανά πάνω από τα 4 δολάρια το γαλόνι η μέση τιμή της βενζίνης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιφυλακτικές κινήσεις και βουτιά 7% από την Ryanair
- «Απαγορευτικό» από τους ασφαλιστές για πτήσεις στο Ντουμπάι
- ΑΑΔΕ: Πιο εύκολη η φορολογική εγκατάσταση επενδυτών στην Ελλάδα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








