Ελλάδα

Καββαθάς με Μενδώνη για πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση του πρόεδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) με την υπουργό Πολιτισμού

Το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων έθεσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε συνάντηση που είχαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΓΣΕΒΕΕ ο κ. Καββαθάς ενημέρωσε την υπουργό για τις θέσεις της Συνομοσπονδίας επί του συγκεκριμένου ζητήματος καθώς και για το αίτημα της Συνομοσπονδίας το αμοιβολόγιο να είναι αποτέλεσμα συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ Οργανισμών Συλλογικής διαχείρισης (ΟΣΔ) και των αντιπροσωπευτικών οργανώσεων των χρηστών (ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΛΠΕ).

“Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα, καθώς διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για την δυνατότητα ανεύρεσης μιας λύσης που θα είναι δίκαιη και επωφελής τόσο για τις χιλιάδες επιχειρήσεις (χρήστες) όσο και για τους δημιουργούς. Η κυρία υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει άμεσα για το εν λόγω θέμα και τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη”, αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu