Συνάντηση του πρόεδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) με την υπουργό Πολιτισμού
Το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων έθεσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς, στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε συνάντηση που είχαν.
Όπως ανακοίνωσε η ΓΣΕΒΕΕ ο κ. Καββαθάς ενημέρωσε την υπουργό για τις θέσεις της Συνομοσπονδίας επί του συγκεκριμένου ζητήματος καθώς και για το αίτημα της Συνομοσπονδίας το αμοιβολόγιο να είναι αποτέλεσμα συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ Οργανισμών Συλλογικής διαχείρισης (ΟΣΔ) και των αντιπροσωπευτικών οργανώσεων των χρηστών (ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΛΠΕ).
“Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα, καθώς διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για την δυνατότητα ανεύρεσης μιας λύσης που θα είναι δίκαιη και επωφελής τόσο για τις χιλιάδες επιχειρήσεις (χρήστες) όσο και για τους δημιουργούς. Η κυρία υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει άμεσα για το εν λόγω θέμα και τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη”, αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ψάθα: Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Εκκένωση του οικισμού, νέο 112 για Αλεποχώρι και Λούμπα
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο τις ελπίδες αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Νέα σύμβαση της ΑΒΑΞ με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την κατασκευή πανεπιστημιακού κτιρίου 4.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη
- Σαουδική Αραβία: Μειώθηκαν οι εξαγωγές αργού τον Ιούλιο
- Τραμπ: «Η ηγεσία του Ιράν είναι απίστευτα διπρόσωπη!»
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση επενδυτών και αναλυτών επί των αποτελεσμάτων A’ εξαμήνου 2026
- Η Κομισιόν εξετάζει ευρωπαϊκό cloud και AI για το νέο εργαλείο προσλήψεων
- Ρουμανία: Dacia και Ford «παγώνουν» την παραγωγή έως τις 19 Αυγούστου λόγω ενεργειακής κρίσης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








