Πολιτική

Κικίλιας: Μονταζιέρα των απελπισμένων «Λουδοβίκων» Κασσελάκη – Πολάκη

Ο Πολάκης ανέβασε μονταρισμένη ομιλία αναφέρει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία τον παρουσίαζε δήθεν να καταγγέλλει την ηγεσία της Πυροσβεστικής

Την αντίδραση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σύμφωνα με την οποία κατά τη διάρκεια κλειστής σύσκεψης για την πυροπροστασία μίλησε με σκαιό τρόπο στους παριστάμενους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε και βίντεο με αποσπάσματα από την τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια αλλά ο υπουργός απάντησε ότι έγινε κοπτοραπτική για τη δημιουργία εντυπώσεων και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που περιλαμβάνει όλα όσα είπε στην κλειστή σύσκεψη.

Στο βίντεο έχει απομονωθεί μια συγκεκριμένη φράση που δημιουργεί εντελώς εσφαλμένες εντυπώσεις. Πρόκειται για εκπαίδευση σε στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος με παρόντα τα στελέχη από τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αττικής και διαδικτυακά από την υπόλοιπη χώρα. Τη στιγμή που βιντεοσκοπήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα ο υπουργός εξηγούσε ότι το Επιτελείο της Πυροσβεστικής πιέστηκε πολύ, προκειμένου να δημοσιευθούν εγκαίρως οι διατάξεις σχετικά με την αύξηση των διοικητικών προστίμων και των ποινών για τους εμπρησμούς. Ουσιαστικά τους αναφέρει ως «γραφειοκράτες» με την έννοια ότι αναγκάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να βγουν εγκαίρως οι διατάξεις.

«Η μονταζιέρα των απελπισμένων «Λουδοβίκων» Κασσελάκη – Πολάκη και η πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση Κικίλια με την αυθεντική και την μονταρισμένη ομιλία του

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu