Έκλεισαν την Εθνική οδό στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος
Mεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, εκπροσώπων φορέων αλλά και συγγενών θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.
Kατά την παράσταση διαμαρτυρίας, οι παρευρισκόμενοι σταμάτησαν με τα σώματά τους την κυκλοφορία στην εθνική οδό στο ύψος του Γαλατά.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε λίγα μόλις μέτρα από το πολύνεκρο τροχαίο που πριν από μια βδομάδα στέρησε τη ζωή από τρεις νεαρούς άνδρες και έστειλε στην εντατική μια 22χρονη κοπέλα, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της.
Παρόντες στην εκδήλωση και οι συγγενείς του 15χρονου Αλεξάνδρου που έχασε τη ζωή του πριν από μια βδομάδα στο σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε την οργισμένη συλλογική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας.
Σε μια δραματική στιγμή ο παππούς του 15χρονου Αλεξάνδρου δεν μπορούσε να κρύψει την οδύνη του, λέγοντας ότι δε θέλει κανένας άλλος να μη ζήσει τον πόνο του: «να σταματήσει εδώ αυτό το κακό».
Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας πολιτών που απηύθυνε το κάλεσμα ζήτησαν λύσεις εδώ και τώρα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό καθώς και τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να μη χυθεί άλλο αίμα στην άσφαλτο. Το σημείο αποκλείστηκε από την κυκλοφορία με μέριμνα της Τροχαίας Χανίων ενώ για αρκετή ώρα παρέμενε ισχυρή αστυνομική δύναμη για την ασφάλεια των διαμαρτυρομένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- S&P: Διατηρήθηκε στο “ΒΒΒ” με σταθερό outlook η αξιολόγηση της Ελλάδας
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Σοβαρός τραυματισμός για τον Γιώργο Παπαγιάννη στον αγώνα της Εφές με τον Παναθηναϊκό
- Πρίγκιπας Άντριου: Παραιτείται των τίτλων λόγω Επστάϊν
- Πρώτες δηλώσεις Τραμπ και Ζελένσκι: Οχι και τόσο πρόθυμο ο Τραμπ να δώσει τους Τόμαχοκ
- Δημοσκόπηση MRB: Αλλαγή κυβέρνησης θέλει το 70% και βλέπει ότι η χώρα είναι σε πορεία κρίσης
- ΔΕΗ: Στις 18 Νοεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μηνου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Στο -2,42% ο τραπεζικός δείκτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις