Επεκτείνεται το κλείσιμο της εθνικής οδού μέχρι τα διόδια της Τραγάνας στο 121 χιλιόμετρο στην άνοδο προς Λαμία και από τα διόδια της Τραγάνας στην κάθοδο προς Αθήνα, όπως επίσης και στους δρόμους που οδηγούν στην παλιά εθνική οδό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στα τμήματα:
-Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 56,728η χ/θ έως την 67,655η χ/θ.
-Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από 67,655η χ/θ έως την 121,250η χ/θ.
Επίσης, με την ίδια απόφαση απαγορεύεται η κυκλοφορία στα τμήματα:
-Στην Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου- Χαλκίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 0,000η χ/θ έως την 1,500η χ/θ.
-Στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας- Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 30η χ/θ έως την 45η χ/θ.
Έτσι από τα διόδια της Τραγάνας προς την Αθήνα απαγορεύεται η κίνηση σε φορτηγά πάνω από 3,5 τόνους, ενώ αντίθετα μπορούν να κυκλοφορούν τα ΙΧ.
Η απαγόρευση ισχύει και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με συνέπεια να μην εξυπηρετείται ούτε η εσωτερική συγκοινωνία, ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στο εθνικό δίκτυο σε διάφορα σημεία από τα διόδια της Τραγάνας και προς την Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά τον νομό Εύβοιας η χιονόπτωση συνεχίζεται με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, η κυκλοφορία εσωτερικά στο νομό είναι περιορισμένη και οι εκκλήσεις που γίνονται από τους δημάρχους και την περιφέρεια είναι να μην κυκλοφορούν οι πολίτες λόγω του ύψους του χιονιού που ιδιαίτερα στα όλα τα σημεία ξεπερνά 80cm.
Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή το κύμα της κακοκαιρίας κινείται και προς την πλευρά της Βοιωτίας και έχει σημάνει συναγερμό στους δήμους του νομού, που με εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους ρίχνοντας και αλάτι.
Μετρό: Στη Δουκίσσης Πλακεντίας σταματούν οι συρμοί στη γραμμή 3
Επίσης, το τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.
Προβλήματα και στις μετακινήσεις με το μετρό και το τραμ έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς» που πλήττει με σφοδρότητα την Αττική. Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο.
Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.
Επίσης, το τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ κανονικά μέχρι στιγμής διεξάγονται τα δρομολόγια στον ηλεκτρικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ουρουγουάη – Ισπανία 0-1: Ο Μπαένα υπέγραψε την πρωτιά της Ρόχα και τον αποκλεισμό της σελέστε
- Πράσινο Ακρωτήρι – Σαουδική Αραβία 0-0: Οι «μπλε καρχαρίες» έγραψαν ιστορία στο Μουντιάλ
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ (Ορθή Επανάληψη)
- Ασύλληπτος Ντεμπελέ, σάρωσε τη Νορβηγία η Γαλλία
- Βενεζουέλα: Πάνω από 900 οι νεκροί από τους σεισμούς – Αγωνία για εκατοντάδες εγκλωβισμένους
- Νέα κλιμάκωση στον Κόλπο μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν – Συμφωνία κατάπαυσης πυρός Ισραήλ – Λιβάνου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση για την Προαναγγελία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- Τραμπ: Απειλεί ευρωπαϊκές χώρες με δασμούς 100% αν βάλουν φόρο παροχής ψηφιακών υπηρεσιών σε αμερικανικές εταιρείες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








