Τράπεζες

Κλείνει το κατάστημα της Attica Bank στην οδό Ομήρου

Στο πλαίσιο εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης του δικτύου και συνολικά της τράπεζας.

Το κατάστημα της τράπεζας Attica Bank που βρίσκεται στην οδό Ομήρου 23 στο Κολωνάκι αναμένεται να κλείσει οριστικά μέσα στον Αύγουστο. Πρόκειται για ένα από τα ιστορικά καταστήματα της πολύπαθης τράπεζας, η οποία βρίσκεται σε φάση εξυγίανσης μετά και την τελευταία μεγάλη ένεση ρευστότητας (μέσω της αύξηση κεφαλαίου 474 εκατ. ευρώ και της συμβολής – κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με την συνεισφορά στην προαναφερόμενη αύξηση ποσού 329 εκατ. ευρώ). To κατάστημα στεγάζεται σε ισόγειο και υπόγειο πολυόροφου κτιρίου, το οποίο έχει διάφορες υπηρεσίες της Attica Bank.

Το κλείσιμο του καταστήματος γίνεται στο πλαίσιο της εξυγίανσης της τράπεζας, η οποία βέβαια θα περάσει από διάφορα στάδια από τη δυσώδη υπόθεση της Ellington μέχρι τη συγχώνευση με την Παγκρήτια Τράπεζα, η οποία και αυτή προσπαθεί να εξυγιανθεί, έχοντας προίκα τη συμφωνία ενσωμάτωσης των περιουσιακών στοιχείων της θυγατρικής της HSBC στην Ελλάδα (η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων των δύο τραπεζών γίνεται αυτές τις ημέρες).

Το κατάστημα βρισκόταν σε αποδρομή εδώ και μήνες με το λιγοστό προσωπικό να προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους λιγοστούς πελάτες. Τις προηγούμενες ημέρες πελάτες της τράπεζας ειδοποιήθηκαν να πάρουν τα προσωπικά τους πράγματα από τις θυρίδες, τις οποίες μπορούν να μεταφέρουν σε άλλα καταστήματα (όπου είναι διαθέσιμες).

close menu