Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης κατέγραψε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.
«Υπήρξε πρόοδος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μ. Αντρέεβα.
Εξάλλου, ερωτηθείσα για τα σημεία εμπλοκής της διαπραγμάτευσης, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας μόνο ότι «τα θέματα αυτά επαφίενται στους διαπραγματευτές». Αναφορικά με τους δημοσιονομικούς στόχους που πρέπει να ικανοποιήσει η Ελλάδα, η Α. Μπράιτχαρτ επανέλαβε ότι παραμένουν στο πλαίσιο της συμφωνίας του περασμένου Αυγούστου και αφορούν στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ ως το 2018.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο κόκκινο οι ευρωαγορές λόγω της πολεμικής ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή
- Οι ΗΠΑ παίρνουν κεφάλι στα ψηφιακά νομίσματα και αφήνουν πίσω Ευρώπη και Κίνα
- Αναβάθμιση της LG Electronics από την S&P Global στο “BBB+”
- Η Βάσια Γκιάτη νέα Coffee Marketing Lead της Coca-Cola HBC για Ελλάδα και Κύπρο
- Συνεργασία ΔΕΗ – Dimand για ανάπτυξη πρότυπου βιοκλιματικού κτιρίου στη Λεωφόρο Μεσογείων
- PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Στις 64.400 οι ρυθμίσεις χρεών μέσω του εξωδικαστικού – Στα 19,7 δισ. ευρώ οι ρυθμισμένες οφειλές
- Μπαίνουν σε τροχιά οι νέες ρυθμίσεις για οφειλές σε ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και τράπεζες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








