Είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση - Συνελήφθησαν σε υπερπολυτελή βίλα στα Χανιά
Στη σύλληψη δύο νεαρών Τούρκων υπηκόων, ηλικίας 22 και 27 ετών, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά Κρήτης τη Δευτέρα. Οι δύο άνδρες είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα και από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Κατά τη δημόσια τηλεόραση, οι δύο Τούρκοι είχαν μπει στη χώρα από τον Έβρο και ζήτησαν πολιτικό άσυλο. Ωστόσο, κίνησε υποψίες το γεγονός ότι διέμεναν σε υπερπολυτελή βίλα στα Χανιά, στην οποία πραγματοποιήθηκε η σύλληψή τους.
Στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν όπλο και φυσίγγια, καθώς και ναρκωτική ουσία. Επιπλέον, για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν πολυτελές αυτοκίνητο. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ παραμένουν κρατούμενοι στην ασφάλεια Χανίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Allwyn FINAL 8: O Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Ελλάδας
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας στο εργοστάσιο όπου έγινε η φονική έκρηξη
- Ευχές αλλά χωρίς δεσμεύσεις για «ασφαλή και αξιόπιστη» Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ελλάδα και Τουρκία υλοποιούν συμφωνία του 2023 που αφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση
- Κ. Τσουκαλάς με αφορμή δηλώσεις Θεοχάρη για το «καλώδιο»: Η κυβέρνηση να ενημερώσει τι ακριβώς συμβαίνει
- Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στην Πάτρα
- Καταγγελίες στον τουρισμό: Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα του Υπουργείου και τι πρέπει να κάνει ο πολίτης
- Ασθενής ανάπτυξη με αυξανόμενο πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







