Το συνολικό ποσό για το μέρισμα είναι 540.524,16 ευρώ
Απόφαση για διανομή καθαρού μερίσματος 0,0285 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2023 ελήφθη σήμερα μεταξύ άλλων ζητημάτων, από την τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης εταιρείας Κτήμα Λαζαρίδη που έλαβε χώρα σήμερα.
Ειδικότερα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 540.524,16 ευρώ (μικτό ποσό), ήτοι 0,03 ευρώ ανά μετοχή (μικτό ποσό). Από το ως άνω ποσό παρακρατείται βάσει των άρθρων 40 παρ. 1 και 64 παρ. 1 του ν. 4172/2013, όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του από το ν. 4646/2019, ο αναλογών στο μέρισμα φόρος ποσοστού 5% (0,0015 ευρώ ανά μετοχή) και συνεπώς το τελικώς καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος (καθαρό ποσό) θα ανέλθει σε 0,0285 ευρώ ανά μετοχή. Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024.
Όπως αναφέρεται, δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι μερίδες πελάτη ή πελατείας εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (ΣΑΤ) που διαχειρίζεται η εταιρεία “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.” (ATHEXCSD) την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024.
Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, δηλαδή εντός χρονικού διαστήματος μικρότερου των δύο μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 3 του αρ. 160 του ν. 4548/2018, ομόφωνα και παμψηφεί εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. για την υλοποίηση των ανωτέρω. Ο τρόπος καταβολής θα ανακοινωθεί μέσω του Τύπου και του Χ.Α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Επικοινωνία με τον πρόεδρο της Υεμένης χωρίς δέσμευση για στρατιωτική στήριξη κατά των Χούθι
- Αργολίδα: Φωτιά στο Σαμαράκι, επιχειρούν και εναέρια μέσα
- Googlebook: Η Google τα βάζει με Apple και Microsoft με AI φορητό από 899 δολάρια
- S&P: Η AI μπαίνει στην «εξίσωση» αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας των τραπεζών
- Ο Στουρνάρας πουλάει… crypto και οι απατεώνες εισπράττουν
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 09 – 2026
- Κρεμλίνο: Το ακριβό αέριο συνέβαλε στην ενίσχυση της AfD στη Γερμανία
- Σε λειτουργία από 12 Οκτωβρίου το Τελωνείο Ανατολικής Αττικής στα Σπάτα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








