Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές -καθώς τόσοι ήταν οι κάλυκες που εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί- και τραυμάτισαν το θύμα στο πόδι
Αναστάτωση επικράτησε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Κυψέλης, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά ενός άνδρα, την ώρα που έβγαινε από καφενείο της περιοχής.
Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές -καθώς τόσοι ήταν οι κάλυκες που εντόπισαν αργότερα οι αστυνομικοί- και τραυμάτισαν το θύμα στο πόδι.
Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο δεν εντόπισαν κάποιον τραυματία. Παρά ταύτα, λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκαν ότι ο τραυματίας είχε μεταφερθεί με δικό του μέσο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου έσπευσαν αστυνομικοί για να πάρουν κατάθεση.
Το περιστατικό σημειώθηκε επί της Δροσοπούλου, με την καταδίωξη να ξεκινά από το ύψος της Κρασσά και τους πυροβολισμούς να «πέφτουν» επί της Ιππολύτου, όπου έτρεξε το θύμα για να γλιτώσει.
Στην περιοχή υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς αναζητούνταν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σημείο, όπως επίσης και υλικό από κάμερες ασφαλείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράταση στις αιτήσεις εγγραφής για τις αγροτικές ΣΑΕΚ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
- Μειώθηκαν κατά 1,4% οι θάνατοι στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο του 2026
- Λαζαράτος: «Πρωτοφανής» η τροπολογία για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, «κόστος βαρύ για το κράτος δικαίου»
- ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση σε επιβάτες, φορτία και οχήματα στα ελληνικά λιμάνια το α’ τρίμηνο του 2026
- Great Sea Interconnector: Τα σενάρια για το καλώδιο που βρίσκεται ανάμεσα σε επανεκκίνηση, κόστος και γεωπολιτική
- ΕΛΣΤΑΤ: Στα 42,47 δισ. ευρώ ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Ιούλιο – Αύξηση 4,7%
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Παρέμβαση για το Συνολικό Κόστος Συμμόρφωσης των μικρομεσαίων
- ΕΚΤ: Στο 2,7% η αύξηση των συμφωνημένων μισθών το α΄ εξάμηνο του 2027
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








