Επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου έστειλε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποία αναφέρει ότι όταν έκανε λόγο για απειλές κατά της ζωής της, εννοούσε τα διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κ. Λαγκάρντ στην επιστολή της ευχαριστεί τον κ. Αθανασίου για το ενδιαφέρον του και την άμεση παρέμβασή του στο όλο θέμα, διευκρινίζοντας ότι τελικά «οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
Παράλληλα, η κ. Λαγκάρντ στην επιστολή εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κ. Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στους Financial Times, είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Τότε, ο κ. Αθανασίου είχε ζητήσει μέσω επιστολής του από την επικεφαλής του ΔΝΤ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εν λόγω αναφορές της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα 8,27 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 – Αύξηση 205%
- Allwyn: Από 1η Απριλίου σε διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο οι νέες μετοχές
- Y/KNOT Invest: Από 8 Απριλίου η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου
- BriQ Properties: Στα 11,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025, αυξημένα κατά 55%
- Παράταση στην υποχρεωτική πληρωμή ενοικίου μέσω τραπεζικού λογαριασμού για την 1η Οκτωβρίου
- Χρηματιστήριο: Συνέχισε πτωτικά (-0,86%), με βουτιά 8,4% από CrediaBank και σημαντικά κέρδη ΕΥΔΑΠ
- Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε τον τέταρτο πύραυλο που εκτοξεύτηκε προς Τουρκία
- Γιατί το Predator στόχευε σχεδόν ταυτόχρονα Παπαχελά και Δένδια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








