Επιχειρήσεις

Lamda Development: Ολοκληρώθηκε έναντι 15,2 εκατ. ευρώ η πώληση οικοπέδου 469 στρεμμάτων στο Βελιγράδι

Πουλήθηκε στην εταιρεία MEGAPARK D.O.O. θυγατρική της BIG CEE

Την ολοκλήρωση της πώλησης οικοπέδου 469 στρεμμάτων στο Βελιγράδι, στην εταιρεία MEGAPARK, έναντι 15,2 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε η Lamda Development.

Η ανακοίνωση:

Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ανακοινώνει ότι την 26.03.2024 υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη μεταξύ της εταιρείας SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O.
(100% έμμεση θυγατρική της Εταιρείας) και της εταιρείας MEGAPARK D.O.O. (θυγατρική της BIG CEE με έδρα το Βελιγράδι, Σερβία) για την πώληση οικοπέδου έκτασης 469 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της SINGIDUNUM – BUILDINGS D.O.O. στο Βελιγράδι.

Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €15,2εκ σε μετρητά. Η λογιστική καθαρή ρευστοποιήσιμη αξία του ακινήτου (απόθεμα) την 31.12.2023 (λαμβάνοντας υπόψιν και σχετική αποτίμηση ανεξάρτητου εκτιμητή) ανερχόταν σε περίπου €15,2εκ.

Η ως άνω συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της Εταιρείας που στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, τα Εμπορικά Κέντρα/Αναπτύξεις (The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Designer Outlet Athens, Vouliagmenis Mall και Riviera Galleria) και τις Μαρίνες.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu