Το επενδυτικό σχήμα διέθεσε μέσω πακέτου το 2,2% της εισηγμένης - Δυο ακόμα πακέτα για 1,25 εκατομμύρια και 500.000 μετοχές
Ένα πακέτο 4 εκατ. μετοχών ή του 2,2% της Lamda Development πέρασε νωρίτερα από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η συναλλαγή έλαβε χώρα στα 6,8 ευρώ ανά μετοχή, με μικρό discount σε σχέση με την τρέχουσα τιμή του τίτλου. Στα 27,2 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία της συναλλαγής.
Κατά πληροφορίες, πωλητές ήταν το κοινοπρακτικό επενδυτικό σχήμα των επιχειρηματιών Π. Γερμανού – Β. Κάτσου. Τις μετοχές απέκτησαν κατά τις ίδιες πηγές, ξένα χαρτοφυλάκια.
Υπενθυμίζεται ότι η αρχική τοποθέτηση των δυο επιχειρηματιών ανερχόταν στο 13%. Υποχώρησε κοντά στο 10% κατά τη διάρκεια της μακροπρόθεσμης τοποθέτησής τους στη Lamda ενώ σήμερα μειώθηκε περαιτέρω, χωρίς ωστόσο να θεωρείται μέρος συνολικής αποεπένδυσης. Το δε discount είναι οριακό σε σχέση με την τρέχουσα τιμή, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Να σημειωθεί ότι στο τέλος της συνεδρίασης έγινε ένα ακόμα πακέτο για 1,25 εκατομμύριο μετοχές, επίσης στα 6,8 ευρώ με τα έσοδα να διαμορφώνονται στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ και ένα τρίτο για 500.000 μετοχές με τα έσοδα στα 3,4 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση – Εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά των νέων μετοχών
- Η Πειραιώς επιβραβεύει τις πληρωμές με IRIS Payments στα POS
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








