Οι διαδηλωτές, κρατώντας πλακά και φωνάζοντας συνθήματα, καταδίκασαν την ακραία καταστολή των κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα
Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ιράν στο Ψυχικό πραγματοποιούν Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα, καθώς και Έλληνες συμπαραστάτες τους.
Οι διαδηλωτές, κρατώντας πλακά και φωνάζοντας συνθήματα, καταδίκασαν την ακραία καταστολή των κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα. «Γυναίκες, ζωή, ελευθερία», «λευτεριά στο Ιράν» έγραφαν κάποια από τα πλακάτ.
«Ο λαός στο Ιράν εδώ και τρεις εβδομάδες αγωνίζεται ενάντια στο θεοκρατικό, ισλαμοφασιστικό καθεστώς των μουλάδων. Σήμερα γίνεται μια συγκέντρωση μπροστά στην ιρανική πρεσβεία. Δείχνουμε τη συμπαράστασή μας στον λαό που αγωνίζεται, σκύβουμε το κεφάλι στα θύματα των ημερών αυτών που είναι χιλιάδες. Προσπαθούμε να δούμε αν θα καταφέρει ο ιρανικός λαός να βρει μια ισορροπία ανατρέποντας το καθεστώς των μουλάδων, και κυρίως να μην πέσει πάλι στην παγίδα των αμερικανικών και άλλων συμφερόντων. Σύντομα αυτός ο λαός, που ήταν πάντα κοντά στους Έλληνες, να βρει τον δρόμο του με την ειρήνη» τόνισε ένας πολίτης που βρέθηκε έξω από την πρεσβεία του Ιράν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε τροχιά ανάπτυξης με 0,7% η ισπανική οικονομία στο β’ τρίμηνο
- Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ στα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ
- INTERLIFE: Στα 20,83 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων στο α’ εξάμηνο του 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Αγορά ιδίων μετοχών
- Προϋπολογισμός: Στα 49,48 δισ. ευρώ τα έσοδα από φόρους με υπέρβαση 1,35 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο
- Εuroleague: Πάρτι Ολυμπιακού και ΠΑΟ κόντρα σε Μπασκόνια και Παρί στην πρεμιέρα
- ΕΤ. ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Ανάκαμψη της ναυσιπλοϊας στα Στενά του Ορμούζ εν μέσω πυρετωδών διπλωματικών επαφών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








