Στην Ελλάδα, τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στο Cinobo και τη Faliro House
Το επίσημο ελληνικό trailer της ταινίας ”Maria” , αναφερόμενη στη Μαρία Κάλλας, μόλις κυκλοφόρησε, με την Αντζελίνα Τζολί σε έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους της καριέρας της. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ ήδη έχει προκληθεί θόρυβος από το γεγονός ότι τον Αριστοτέλη Ωνάση τον υποδύεται Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.
Το επιβλητικό trailer του Maria μας βάζει στον κόσμο της Κάλλας και μας μεταφέρει στο Παρίσι, εκεί που η σπουδαία σοπράνο πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Σκηνές της ταινίας έχουν γυριστεί και στην Ελλάδα, ενώ στο καστ συμμετάσχουν και Ελληνίδες ηθοποιοί, όπως η πρωτοεμφανιζόμενη Αγγελίνα Παπαδοπούλου στον ρόλο της Κάλλας σε νεαρή ηλικία, και η Λυδία Κονιόρδου στον ρόλο της μητέρας της.
Η ταινία του μετρ των biopics Πάμπλο Λαραΐν (Jackie, Spencer), επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ζωής της μεγαλύτερης ντίβας της όπερας, και αποκαλύπτει πλευρές της προσωπικότητάς της που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.
Το Maria, η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική από το Netflix σε επιλεγμένους κινηματογράφους.
Στην Ελλάδα, τα αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στο Cinobo και τη Faliro House. Το Maria θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιάννης Σαρακάκης ο νέος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανού Επιμελητηρίου
- Μεγάλο deal Intralot με Bally’s αξίας 2,66 δισ. δολ. σε μετρητά και μετοχές
- ΕΧΑΕ: Θα αξιολογήσουμε την πρόταση του Euronext με τους συμβούλους
- Ο Νίκος Φλίγκος, νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stoiximan
- Υπουργείο Οικονομικών: Δηλώνει «ναι» στην πώληση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά θεωρεί πρώιμες τις διαπραγματεύσεις με το Euronext
- Σπύρος Σαπουνάς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ μετά την παραίτηση Μανωλόπουλου
- Στα 6,90 ευρώ ανά μετοχή το τίμημα σε μετοχές Euronext για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις