Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα προσέφερε στην 1η μονάδα της Ε.ΜΟ.Δ.Ε.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, την Τρίτη (13/8) οι «ερυθρόλευκοι» παρέδωσαν στη βάση της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων παλέτες με νερά και ισοτονικά για τους πυροσβέστες.
Ο Βασίλης Βασιλειάδης, πρόεδρος του Σταδίου Καραϊσκάκη, παρέδωσε μαζί με τους συνεργάτες του ένα γεμάτο φορτηγό και ένα βαν με τα απαραίτητα εφόδια, στην 1η μονάδα της Ε.ΜΟ.Δ.Ε.
Η ανάρτηση της Ε.ΜΟ.Δ.Ε και της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:
«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε εντολη να σταλουν νερα και ισοτονικά στους πυροσβέστες. Έτσι ο Πρόεδρος του Σταδίου Καραΐσκάκη Βασιλης Βασιλειαδης μαζι με τους συνεργατες του, παρέδωσε με ένα γεμάτο φορτηγό και ένα βαν του Ολυμπιακού, παλέτες νερά και ισοτονικά στη βάση της 1ής Ε.ΜΟ.Δ.Ε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποινή φυλάκισης στον Κάρλο Αντσελότι για φοροδιαφυγή
- Μαίνεται η φωτιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού
- Apple, T-Μobile και SpaceX συνεργάζονται για να φέρουν το Starlink στα iPhone
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φερόμενα «Ελληνικά Τελωνεία»
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δεν επικρατούν συνθήκες αποτελεσματικού ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών
- Jumbo: +8% οι πωλήσεις στο εξάμηνο, αλλά και κόπωση λόγω Μέσης Ανατολής
- Τι απάντησε ο Πιερρακάκης για εμπλοκή του σε ψηφιακά έργα
- Καίγεται δάσος στο Ασπροχώρι Ωρωπού – Εκτροπή κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις