Σε περίπτωση που συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, θα προβεί η ίδια άμεσα στη δημοσιοποίησή του, αναφέρει η ανακοίνωση
Η Διοίκηση του Ομίλου Medicon, στα πλαίσια ενημέρωσης του Επενδυτικού Κοινού και σε απάντηση πρόσφατων δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας προτίθενται να προβούν σε πώληση των μετοχών τους, ενημερώνει ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ουδεμία διαπραγμάτευση των βασικών μετόχων για πώληση μέρους ή του συνόλου των μετοχών τους.
Με γνώμονα την προστασία και την πληρέστερη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, η Εταιρεία Medicon διαβεβαιώνει ότι σε περίπτωση που συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, θα προβεί η ίδια άμεσα στη δημοσιοποίησή του, σύμφωνα με την πάγια τακτική της.
Η Διοίκηση εφιστά την προσοχή του επενδυτικού κοινού στα αβάσιμα και ψευδή δημοσιεύματα που έχουν σκοπό να πλήξουν την εικόνα της μετοχής της και τους παροτρύνει να βασίζουν τις επενδυτικές τους αποφάσεις αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της Εταιρίας και στις δημοσιευμένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο έως τις 20:00 στη Νότια Κορέα: Γιατί αλλάζει τις ώρες συναλλαγών
- Θάνατος Μαζωνάκη: Από το Κολωνάκι στις Κυκλάδες – Το σχέδιο των γιατρών για πελάτες με «γερά πορτοφόλια»
- Μητσοτάκης από Καστελόριζο: Κίνητρα 5.000 ευρώ και νέα έργα
- Live – Ανδρουλάκης από ΔΕΘ 2026: 13ος μισθός, 13η σύνταξη και 120 δόσεις – «Όλα είναι κοστολογημένα»
- Πωλήθηκε το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Τραμπ για $1,93 εκατ. – Είχε αγοραστεί για 835.000
- Πυροβολισμοί έξω από beach bar στην Ανάβυσσο
- Ενοίκια στα ύψη: Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές – Η λύση που προτείνει η ΠΟΜΙΔΑ
- Ιρανικό εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε κοντά στα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








