Επιχειρήσεις

Mega Brokers: Εξαγόρασε την εταιρεία Tzortzis

Ο CEO της Mega Brokers, Τάσος Χατζηθεοδοσίου

Ο ενοποιημένος οργανισμός θα έχει περισσότερα από 75 εκατ. ευρώ καθαρά ασφάλιστρα - Δεν ανακοινώθηκε τίμημα

Η Mega Brokers ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την Tzortzis S.A., αποκτώντας το 100% των μετοχών, χωρίς να αναφερθεί τίμημα. Ο ενοποιημένος οργανισμός θα έχει περισσότερα από 75 εκατ. ευρώ καθαρά ασφάλιστρα, 330.000 ιδιώτες ασφαλισμένους, 4.000 επιχειρήσεις, 70 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και 1.550 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα με διοικητικά γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους για το 2024 και ο Γιάννης Τζώρτζης θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της Tzortzis S.A., ενώ θα αναλάβει επίσης ρόλο Αντιπροέδρου (non-executive) στην Mega Brokers με ευθύνη την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Περιφέρεια.

Ο Γιάννης Τζώρτζης, CEO Tzortzis S.A. δήλωσε: ‘’Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να εντασσόμαστε στην ηγέτιδα εταιρεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Ελλάδα. Με τον Τάσο μοιραζόμαστε ίδιες αξίες, πάθος και στόχους και είμαι βέβαιος ότι ως ομάδα θα πετύχουμε ακόμα υψηλότερες κορυφές. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνω στην Mega Brokers’’

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO Mega Brokers δήλωσε: ‘’Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Γιάννη και την TZORTZIS S.A. στην οικογένεια της Mega Brokers. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην ασφαλιστική αγορά. Ο Γιάννης Τζώρτζης είναι ένας αυτοδημιούργητος ασφαλιστής, μάνατζερ και επιχειρηματίας που έχει καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα. Είναι για μένα τιμή που ξεκινάμε αυτή την κοινή πορεία και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα!».

Η εταιρεία Μασούρος και Συνεργάτες ενήργησε ως νομικός σύμβουλος για τη συναλλαγή.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu