Τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, γίνονται ήδη ανά 36 λεπτά
Αραιωμένα είναι τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αυτές τις ημέρες, εν όψει και του Δεκαπενταύγουστου, που απουσιάζουν αδειούχοι και εκδρομείς και είναι μειωμένες οι ανάγκες του επιβατικού κοινού.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη γραμμή 1 του Μετρό έως την Κυριακή, τα δρομολόγια εκτελούνται ανά 12,5 με 15 λεπτά.
Όσον αφορά τη γραμμή 2, από αύριο έως την Κυριακή, τα δρομολόγια θα γίνονται ανά 15 λεπτά.
Όσον αφορά τη γραμμή 3 ανά 10 λεπτά, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και ανά 11,5 λεπτά τις υπόλοιπες ώρες.
Τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, γίνονται ήδη ανά 36 λεπτά, ενώ σε ό,τι αφορά λεωφορεία και τρόλεϊ εφαρμόζεται ήδη θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, με τη διαφορά ότι από αύριο θα τεθεί θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα με τα δρομολόγια Κυριακής και αργιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DW: Η Ευρώπη επενδύει στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά με ποιους όρους;
- Νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Σταθερά τιμολόγια ρεύματος για έναν χρόνο, μείωση χρεώσεων 50% και επενδύσεις 2,3 δισ. ευρώ στα νησιά
- Ιράν: Εντολή Χαμενεΐ για σκληρά αντίποινα χωρίς «γεωγραφικούς περιορισμούς» – Στο στόχαστρο ΗΠΑ και Ισραήλ
- Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές δεδουλευμένων, σύμφωνα με την Κεραμέως
- ΗΠΑ: Στην κόψη του ξυραφιού η μάχη για το Κογκρέσο – Δικαστική επίθεση Τραμπ και ρεκόρ συμμετοχής
- Γλυφάδα: Μεγάλη φωτιά στην Mercedes-Benz Α. Ισμαήλος – Εκτεταμένες ζημιές και υποψίες εμπρησμού (video)
- Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
- ΑΑΔΕ: Ερευνά πιθανή εμπλοκή υπαλλήλων στην υπόθεση του «Χωριάτικου»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








