Οι επικεφαλής των θεσμών αναχωρούν από την Αθήνα και πλέον σχεδιάζεται η επιστροφή τους μετά τον εορτασμό του Πάσχα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του Eurogroup αλλά και με βάση κυβερνητικές πηγές, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η έκτακτη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών τη Μ. Πέμπτη, καθώς φέρεται να υπάρχουν ακόμη αποστάσεις στο θέμα των πρόσθετων μέτρων των 3,6 δισ. ευρώ.
Δεν θα γίνει έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα αυτή την Πέμπτη, χρειάζεται περισσότερος χρόνος, αναφέρει ο Μισέλ Ρέινς, εκπρόσωπος του Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται περισσότερος χρόνος και η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για την πρώτη αξιολόγηση, το πακέτο των εφεδρικών μέτρων και το χρέος θα γίνει «σε επόμενο στάδιο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- iPhone Duo: Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple ξεκινά από 1.999 δολάρια
- iPhone 18 Pro και Pro Max: Καλύτερη κάμερα και αυτονομία, αλλά 100 δολάρια ακριβότερα
- Apple: Νέα εποχή, νέα iPhone, το πρώτο foldable και ανανεωμένα Watch και AirPods
- Σάλος για τα μετρητά του Τραμπ: 45.000 δολάρια σε τρεις στενούς συνεργάτες
- Ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης στο Διάστημα το 2027 – Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τον Αδριανό Γολέμη στο Παρίσι
- Το πετρέλαιο έβαλε φωτιά στις ευρωπαϊκές αγορές
- Η αγορά «αδειάζει» τον Μπέσεντ: Τριπλασιάζει τις επαναγορές χρέους στα 6 δισ. δολάρια, αλλά οι αποδόσεις ανεβαίνουν
- Φυσικό αέριο: Πάνω από τα 80 ευρώ το TTF – Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2023
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








