Μεταξύ άλλων, το σωματείο ζητά παράταση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά 220 εργαζόμενους που έχουν καλύψει λειτουργικά κενά
Σε στάση εργασίας θα προχωρήσει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) στο Μετρό Αθηνών την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 9μμ έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ αναφέρεται ότι; «Το σωματείο εργαζομένων ΣΕΛΜΑ, για πολύ σοβαρές συμβατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν και δεν έχουν επιλυθεί από τους αρμόδιους φορείς, όπως οι ίδιοι έχουν εγγράφως δεσμευτεί, προχωράει σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 13/12/2024 από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας. Ζητάμε, να βρεθούν άμεσες λύσεις και να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι, προκειμένου απρόσκοπτα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, να παρέχουμε ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες μας».
Επίσης το σωματείο ζητά παράταση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά 220 εργαζόμενους που έχουν καλύψει λειτουργικά κενά, ενώ διεκδικεί αιτήματα οικονομικά (ανθυγιεινό επίδομα) και θεσμικά (ιδιωτική ασφάλεια και τσεκαπ για τους εργαζόμενους).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Στον πάτο παραμένει η Ελλάδα σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ, αλλά η ευημερία των νοικοκυριών εμφανίζεται λίγο καλύτερη
- Βουλγαρία: Δεν θα στηρίξει κυρώσεις της ΕΕ κατά του πατριάρχη της Ρωσίας ή της Lukoil
- Τραμπ: «Η συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί σύντομα, ίσως αύριο ή την Παρασκευή»
- Τσαβδαρίδης για επιχειρηματικά πάρκα: Έρχονται παρεμβάσεις για διαφάνεια, ανταγωνιστικότητα και ενίσχυση επενδύσεων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ήπια κέρδη, νέο υψηλό για Stoxx 600 και με το βλέμμα στην Fed
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν συζητούν επίσπευση της υπογραφής συμφωνίας, ακόμη και «εξ αποστάσεως»
- Νέες ισραηλινές επιδρομές στον Λίβανο – Τραμπ: «Μικροενόχληση η Χεζμπολάχ»
- SPACE HELLAS Α.Ε. - Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Space Hellas
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








