Μεταξύ άλλων, το σωματείο ζητά παράταση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά 220 εργαζόμενους που έχουν καλύψει λειτουργικά κενά
Σε στάση εργασίας θα προχωρήσει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) στο Μετρό Αθηνών την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου από τις 9μμ έως τη λήξη της κυκλοφορίας.
Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ αναφέρεται ότι; «Το σωματείο εργαζομένων ΣΕΛΜΑ, για πολύ σοβαρές συμβατικές και οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν και δεν έχουν επιλυθεί από τους αρμόδιους φορείς, όπως οι ίδιοι έχουν εγγράφως δεσμευτεί, προχωράει σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 13/12/2024 από τις 21:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας. Ζητάμε, να βρεθούν άμεσες λύσεις και να εξασφαλιστούν οι εργαζόμενοι, προκειμένου απρόσκοπτα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, να παρέχουμε ανεμπόδιστα τις υπηρεσίες μας».
Επίσης το σωματείο ζητά παράταση στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που αφορά 220 εργαζόμενους που έχουν καλύψει λειτουργικά κενά, ενώ διεκδικεί αιτήματα οικονομικά (ανθυγιεινό επίδομα) και θεσμικά (ιδιωτική ασφάλεια και τσεκαπ για τους εργαζόμενους).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DW: Η Ευρώπη επενδύει στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά με ποιους όρους;
- Νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Σταθερά τιμολόγια ρεύματος για έναν χρόνο, μείωση χρεώσεων 50% και επενδύσεις 2,3 δισ. ευρώ στα νησιά
- Ιράν: Εντολή Χαμενεΐ για σκληρά αντίποινα χωρίς «γεωγραφικούς περιορισμούς» – Στο στόχαστρο ΗΠΑ και Ισραήλ
- Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές δεδουλευμένων, σύμφωνα με την Κεραμέως
- ΗΠΑ: Στην κόψη του ξυραφιού η μάχη για το Κογκρέσο – Δικαστική επίθεση Τραμπ και ρεκόρ συμμετοχής
- Γλυφάδα: Μεγάλη φωτιά στην Mercedes-Benz Α. Ισμαήλος – Εκτεταμένες ζημιές και υποψίες εμπρησμού (video)
- Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
- ΑΑΔΕ: Ερευνά πιθανή εμπλοκή υπαλλήλων στην υπόθεση του «Χωριάτικου»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








