Ο FTSE 100 στο Λονδίνο άνοιξε με άνοδο 0,15%
Με μικτά πρόσημα ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι δείκτες στις ευρωαγορές, καθώς οι επενδυτές «χωνεύουν» τις πρώτες εκτελεστικές διαταγές του νεοεκλεγέντος Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ενώ παράλληλα, έχουν και το βλέμμα σε μια σειρά από σημαντικές ομιλίες στο Νταβός.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 στις ευρωαγορές καταγράφει οριακή άνοδο 0,07%, ενώ ο DAX της Γερμανίας σημείωσε μικρή πτώση 0,11% μετά την επίτευξη ιστορικού υψηλού τη Δευτέρα.
Ο FTSE 100 στο Λονδίνο άνοιξε με άνοδο 0,15%, ενώ οι FTSE MIB στο Μιλάνο και ο γαλλικός CAC 40 κατέγραψαν πτώση 0,07% και 0,04% αντίστοιχα.
Στο ταμπλό, οι μετοχές της Orsted υποχώρησαν κατά 15% αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ζημιά 12,1 δισεκατομμυρίων Δανικών Κορόνων (1,7 δισεκατομμύρια δολάρια) για το τέταρτο τρίμηνο, σχετιζόμενη με τα έργα αιολικής ενέργειας στις ΗΠΑ.
Παράλληλα, οι μετοχές των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών Stellantis και BMW κινήθηκαν πτωτικά λόγω των πιθανών δασμών που μπορεί να επιβάλει ο Τραμπ στις ΗΠΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης: «Για λόγους ασφάλειας δικαίου οι εξαιρέσεις στην αναδρομικότητα για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη»
- Στο μικροσκόπιο της ΕΕ η εξαγορά της Electronic Arts από Σαουδάραβες έναντι 55 δισ. δολαρίων
- Γιατί δεν πωλούνται τα ακίνητα: Τα 5 λάθη που κρατούν ένα ακίνητο απούλητο για μήνες
- Λίβανος: Δύο νεκροί από ισραηλινό πλήγμα με drone στη Ναμπατίγια
- Σφοδρή επίθεση των δήμων Ηλιούπολης και Ελληνικού -Αργυρούπολης για «ακαθάριστο» Υμηττό εν μέσω αντιπυρικής περιόδου
- Deutsche Bank: Αγόρασε 2,26 εκατ. μετοχές της Bally’s Intralot αξίας 2,72 εκατ. ευρώ
- ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24.06.2026
- Alter Ego Media: Από τις 27 Ιουλίου η καταβολή του μερίσματος χρήσης 2025
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








