Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,67% στις 23.857 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές, με τους επενδυτές να εστιάζουν στις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών για τα επιτόκια, ενώ εξετάζουν τις διαπραγματεύσεις στις Ουκρανία.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχωρεί 0,67% στις 23.857 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC χάνει 0,53% στις 8.051 μονάδες και στο Λονδίνο ο FTSE100 διολισθαίνει 0,37% τις 8.726 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,69% στις 38.372 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,43% στις 13.250 μονάδες.
Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν η εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών, καθώς συνεδρίασαν μεταξύ άλλων η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η Τράπεζα της Ιαπωνίας, η Τράπεζα της Αγγλίας, κεντρική τράπεζα της Σουηδίας (όλες διατήρησαν τα επιτόκια αμετάβλητα) και η Eθνική Τράπεζα της Ελβετίας (μείωσε τα επιτόκια κατά 25 μονάδες βάσεως).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης: €23,1 εκατ. τα καθαρά κέρδη του 2025, νέα διανομή κερδών σε στελέχη
- Πανιώνιος ΚΑΕ: Zημιές και αρνητική καθαρή θέση στη δεύτερη εταιρική χρήση
- Χούθι: Νέα επίθεση με drones στο διυλιστήριο της Aramco στη Τζαζάν
- Αεροδρόμια ΥΠΑ: Νέα υψηλά στην επιβατική κίνηση – Άνοδος 5,1% στο επτάμηνο
- Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές κοντά στα ιστορικά υψηλά, «βουτιά» στα μέταλλα και ράλι σε Adyen – Maersk
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







