Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,14%
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η συνεδρίαση στα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη, με το επενδυτικό κοινό να αξιολογεί μια σειρά σημαντικών οικονομικών στοιχείων στην περιοχή.
Ο ιαπωνικός δείκτης Nikkei 225 σημείωσε άνοδο 0,14%, ενώ ο Topix ενισχύθηκε κατά 0,5%. Ο νοτιοκορεατικός Kospi υποχώρησε κατά 0,2% και ο Kosdaq κατέγραψε πτώση 0,25%.
Ο αυστραλιανός δείκτης S&P/ASX 200 παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος. Ο δείκτης Hang Seng του Χονγκ Κονγκ υποχώρησε κατά 0,53%, ενώ ο κινεζικός CSI 300 κινήθηκε επίσης σταθερά, μετά τη μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Κίνα τον Απρίλιο, η οποία πέρασε σε ζώνη συρρίκνωσης.
Η Τράπεζα της Ιαπωνίας ξεκίνησε σήμερα τη συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της και αναμένεται ευρέως να διατηρήσει τα επιτόκια στο 0,5% όταν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση την Πέμπτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις