Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,69% στις 21.187 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις ανακοινώσεις και τις ειδήσεις από την προεδρία Τραμπ ως προς τους δασμούς που σκοπεύει να επιβάλει.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,69% στις 21.187 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,11% στις 7.779 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 ενισχύεται 0,11% στις 8.558 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,23% στις 36.245 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,12% χαμηλότερα στις 11.915 μονάδες.
Οι χρηματιστηριακές αγορές διαπραγματεύονταν υψηλότερα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές αφομοιώνουν τα πρώτα εκτελεστικά διατάγματα που υπέγραψε τη Δευτέρα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΤΑΔ: Παραχώρησε στην Περιφέρεια Αττικής με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο το γήπεδο Tae Kwon Do
- Γαλλία: Περικοπές 40 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2026 και κατάργηση αργιών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτώση στον απόηχο δασμών Τραμπ και πληθωρισμού ΗΠΑ
- ΕΕ: Δεν εγκρίθηκε το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Μπλόκο από Σλοβακία
- Ποια είναι τα 4 επενδυτικά σχέδια των 290 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν σε βιομηχανία και τουρισμό
- Τσάφος: Έρχεται δέσμη μέτρων για ρευματοκλοπές και ληξιπρόθεσμες οφειλές
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΑΘΕ από Τετάρτη 16 Ιουλίου έως και Σάββατο 9 Αυγούστου
- ΣΕΤΠΕ: Νέος πρόεδρος ο Αναστάσιος Μάνος, CEO της Dotsoft
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις