Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx υποχωρεί οριακά κατά 0,01%
Οριακές μεταβολές σημειώνονται στους κυριότερους δείκτες στις ευρωαγορές, αντιστρέφοντας τη θετική δυναμική που σημειώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx υποχωρεί οριακά κατά 0,01%, ενώ ανά περιοχή στις ευρωαγορές, ο γερμανικός Dax έχει άνοδο 0,18%, ο FTSE 100 στο Λονδίνο έχει οριακά κέρδη 0,05% και ο γαλλικός CAC ανεβαίνει 0,12%. Στην περιφέρεια ο FTSE MIB έχει κέρδη 0,19% και ο IBEX 35 στη Μαδρίτη κερδίζει 0,34%.
Η αναμενόμενη πτώση ή στασιμότητα, έρχεται μετά από το νέο ρεκόρ που σημείωσε ο γερμανικός δείκτης DAX για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη.
Η Adidas συνέβαλε σημαντικά στην ενίσχυση του δείκτη, με τις μετοχές της να κλείνουν με άνοδο 6% μετά την ανακοίνωση αύξησης πωλήσεων κατά 19% στα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου.
Σήμερα, οι επενδυτές θα επικεντρωθούν στην κύρια ομιλία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Nαστάσια Ταμπακοπούλου: Το marketing μέσα από τα νέα ψηφιακά εργαλεία, την τεχνική νοημοσύνη και τα social media
- Ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις (ΣΚΑΪ): Στο 24% η Ν.Δ., δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 11,5%
- Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για Intralot με 1,07 ευρώ ανά μετοχή
- Aegean: Στο 3,7% η απόδοση του ομολόγου – Υπερκάλυψη 3,75 φορές της έκδοσης
- Η σύζυγος Ερντογάν με την κόρη της συνάντησε τον Πάπα στη Ρώμη
- Περιορίστηκαν οι θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, αλλά περιμένουν τα στοιχεία της Πέμπτης
- La Croix: Στην Ελλάδα διαμένουν 8.000 Ισραηλίτες
- Tesla: Πτώση στις παραδόσεις οχημάτων στο β΄τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις