Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,25% στις 24.700 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με όλα τα βλέμματα στραμμένα και πάλι στη Γαλλία, μετά την ανακοίνωση του γραφείου του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ότι θα επιλέξει νέο πρωθυπουργό μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Ο Μακρόν είχε δώσει στον Λεκορνί διορία για να συζητήσει με τα αντίπαλα κόμματα σχετικά με την εξεύρεση λύσης στο πολιτικό αδιέξοδο που έχει κυριεύσει τη Γαλλία και έναν τρόπο να αποφευχθεί η διάλυση του κοινοβουλίου και η προκήρυξη νέων εκλογών.
Μέσα σε αυτό το σκηνικό, στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,25% στις 24.700 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,26% στις 8.080 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE πέφτει 0,12% στις 9.490 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ πέφτει 0,19% στις 43.327 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,19% στις 16.674 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χούθι: Νέα επίθεση με drones στο διυλιστήριο της Aramco στη Τζαζάν
- Αεροδρόμια ΥΠΑ: Νέα υψηλά στην επιβατική κίνηση – Άνοδος 5,1% στο επτάμηνο
- Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές κοντά στα ιστορικά υψηλά, «βουτιά» στα μέταλλα και ράλι σε Adyen – Maersk
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Η Hellenic Cables αναλαμβάνει από τον ΑΔΜΗΕ έργο 1,5 δισ. ευρώ για τη διασύνδεση Κορίνθου – Κω
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







