Νέα

MindΤheHack: Δημιούργησε καινοτόμο πλατφόρμα ενάντια στις κυβερνοεπιθέσεις

Ποιες είναι οι δυνατότητες της Πλατφόρμας

Μία καινοτόμο πλατφόρμα ενάντια στις κυβερνοεπιθέσεις όπου αυξάνονται κατά 50% εβδομαδιαίως, δημιούργησε η εταιρεία κυβερνοασφάλειας, MindTheHack.

Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να πραγματοποιούν ελέγχους και εκτιμήσεις ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένου και του penetration testing – ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η πλατφόρμα επιτρέπει την αυτόματη προστασία σε πραγματικό χρόνο, προλαμβάνοντας τις επιθέσεις πριν αυτές πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο Forbes, το 93% των κυβερνοεπιθέσεων είναι επιτυχείς, ενώ οι δαπάνες για την αντιμετώπιση τους αναμένεται να φτάσουν τα 10,5 τρις δολάρια μέχρι το 2025. Η MindTheHack ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη με ένα δυναμικό εργαλείο, που προσφέρει άμεσες λύσεις, χωρίς την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση.

Δυνατότητες της Πλατφόρμας:

• Αυτοματοποίηση: Ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου από την αρχή ως το τέλος, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

• Διαφάνεια: Άμεση παρακολούθηση της διαδικασίας Security Assessment και penetration testing σε πραγματικό χρόνο.

• Συνεχής Ενημέρωση: Αναγνώριση νέων ευπαθειών και απειλών, παρέχοντας ενημερώσεις μόλις εντοπιστούν.

Ο κ. Σταύρος Κηρύκος, συνιδρυτής και CEO της MindTheHack, αναφέρει: «Σχεδιάσαμε την πλατφόρμα μας με έμφαση στην αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια. Η εμπειρία μας και η ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς καθοδηγούν την προσέγγισή μας, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια σε όλες τις διαστάσεις.»

«Είμαστε αφοσιωμένοι στον εντοπισμό και τη διαχείριση κάθε απειλής. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ανώτερη υπηρεσία που εμπιστεύονται οι πελάτες μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις», συμπληρώνει ο συνιδρυτής και CTO της εταιρείας, κ. Γιώργος Ρακιτζής.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu