Βελτίωση παρουσίασαν τα οικονομικά μεγέθη της MLS Πληροφορική στο εννεάμηνο του 2014. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 34% στα 8,17 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν σε 1,63 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 21% έναντι των αποτελεσμάτων 9μήνου του 2013.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 3,87 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 7%. Η καθαρή θέση της εταιρείας στις 30-09-2014 εμφανίζεται ενισχυμένη, καθώς διαμορφώθηκε σε 21,2 εκατ. ευρώ από 19,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
«Συνεχίζουμε δυναμικά, με προσήλωση στο επιχειρηματικό μας πλάνο, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Τα MLS tablets και κινητά έχουν κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας. Προχωράμε με σταθερά βήματα στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά επικεντρωμένοι στο στόχο μας: Να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων πιο εύκολη – Making Life Simple (MLS)», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, Γιάννης Καματάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστροφή πινακίδων από το δήμο Αθηναίων τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
- Έφοδος ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών – Αντίδραση Καρυστιανού
- Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα, όχι όμως στα Πράσινα Φανάρια
- Ερευνα NielsenIQ για ΣΕΛΠΕ για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός ΕΕ
- Σπάει κάθε φράγμα η καθαρή περιουσία του Έλον Μασκ – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία
- Στην «ανηφόρα» το πετρέλαιο με τον Τραμπ να δηλώνει πως «βλέπει» πόλεμο με τη Βενεζουέλα
- Οι διαρθρωτικές αλλαγές που έφεραν οι ηλεκτρονικές πληρωμές στην ελληνική οικονομία
- Ο χρυσός έφερε στα «ταμεία», κέρδη άνω του 1% στην εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








