Βελτίωση παρουσίασαν τα οικονομικά μεγέθη της MLS Πληροφορική στο εννεάμηνο του 2014. Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 34% στα 8,17 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη μετά φόρων ανήλθαν σε 1,63 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 21% έναντι των αποτελεσμάτων 9μήνου του 2013.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 3,87 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 7%. Η καθαρή θέση της εταιρείας στις 30-09-2014 εμφανίζεται ενισχυμένη, καθώς διαμορφώθηκε σε 21,2 εκατ. ευρώ από 19,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
«Συνεχίζουμε δυναμικά, με προσήλωση στο επιχειρηματικό μας πλάνο, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Τα MLS tablets και κινητά έχουν κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας. Προχωράμε με σταθερά βήματα στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά επικεντρωμένοι στο στόχο μας: Να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων πιο εύκολη – Making Life Simple (MLS)», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, Γιάννης Καματάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις