Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από ιστοσελίδες της βόρειας Ελλάδας.
Οι έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη είχαν θύματα και τρεις σταθμούς του Μετρό της Θεσσαλονίκης, δυστυχώς την ημέρα των εγκαινίων, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ αρκετών μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, που συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό και βίντεο, σε τρεις σταθμούς του Μετρό, Βενιζέλου, Πανεπιστήμιο και Παπάφη, οι οροφές στο επίπεδων μέσα στις πλατφόρμες επιβίβασης-αποβίβασης άρχισαν να στάζουν νερά.
Τοποθετήθηκαν κουβάδες για την συλλογή των νερών που έσταζαν από τις οροφές ενώ οι εργαζόμενοι του Μετρό προχώρησαν στην τοποθέτηση των κίτρινων πινακίδων προειδοποίησης, προκειμένου ο κόσμος να μην πατά στο ολισθηρό δάπεδο, προς αποφυγή ατυχημάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρήση του περάσματος αλ-Γιαρουμπίγια στη Συρία για την εξαγωγή ιρακινού πετρελαίου
- Λήγει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό – Σειρά οι συνταξιούχοι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Σημαντική συμφωνία ΗΠΑ και Ελλάδας για την άμεση επιστροφή κλεμμένων κειμηλίων
- Στις ενδιάμεσες εκλογές η κρίσιμη μάχη που θα κρίνει τη δεύτερη θητεία Τραμπ
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας, με ισχυρούς βοριάδες και βροχές
- Τραμπ: Είμαστε σαν πειρατές γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Άρση όλων των περιορισμών εναέριας κυκλοφορίας
- Πώς η αντιπαράθεση στα Στενά του Ορμούζ απειλεί κινητήρες και… οδηγούς πολυτελών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








