Παραβρέθηκε πλήθος προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου
Το «παρών» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών έδωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Νίκο Στασινόπουλο, μια από τις πιο επιδραστικές μορφές της ελληνικής βιομηχανίας και τον επιχειρηματία που ταυτίστηκε με τη μεγέθυνση του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος προσωπικοτήτων για να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος.
Ανάμεσά τους διακρίνονταν πολλοί κορυφαίοι επιχειρηματίες της χώρας, καθώς και ο Παύλος Ντε Γκρες.
Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΧΑΛΚΟ κάνουν λόγο για «την εμβληματική ηγετική μορφή του Ομίλου επί επτά δεκαετίες», υπογραμμίζοντας ότι το έργο του καθόρισε την πορεία και την ανάπτυξη του Ομίλου, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη ελληνική βιομηχανία.
Όπως τονίζεται, ο Νικόλαος Στασινόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος, οραματιστής και ισχυρός πυλώνας του επιχειρηματικού κόσμου, οδηγώντας τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ σε ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων.
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο σημαίνων βιομήχανος Νίκος Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση απασχόλησης 2,3% στις υπηρεσίες και 1% στη βιομηχανία το α’ τρίμηνο
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Μείωση τζίρου (-8,6%) και κυρίως κερδών (-28%) το α΄τρίμηνο 2026
- Στον εισαγγελέα e-shop-απάτη για εικονικές εκπτώσεις έως 70% και προϊόντα που δεν παραδόθηκαν ποτέ
- Νέες συμφωνίες και νέα μέλη στο Δ.Σ. της Coffeeco Upcycle
- Ανοδος 6,4% στο μισθολογικό κόστος το α’ τρίμηνο του 2026
- ΕΛΣΤΑΤ: Ισχυρή άνοδος 16,5% του δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το α’ τρίμηνο
- Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ασπίδα για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης
- Αντάρτικο από το Τελ Αβίβ για τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








