Από την 04.12.2024 οι ομολογίες της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του 6ου τοκομεριδίου
Η Noval Property ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τους όρους του από 06.12.2021 Πράσινου Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Εταιρείας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 6η Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 06.06.2024 έως 06.12.2024, είναι η 05.12.2024.
Από την 04.12.2024 (ex-coupon date), οι ομολογίες της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του έκτου (6ου ) τοκομεριδίου.
Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για την έκτη (6η) Περίοδο Εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των €1.616.500,00 ήτοι ποσό €13,4708333333 ανά ομολογία, ονομαστικής αξίας €1.000, το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 2,65% ετησίως (προ φόρων), με βάση έτος 360 ημερών και του πραγματικού αριθμού ημερών (ACT/360) και αντιστοιχεί σε 120.000 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών (εφεξής οι «Ομολογιούχοι») θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.» (ATHEXCSD) την 06.12.2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φόρος στα κενά ακίνητα και κοινωνικές κατοικίες προτείνει το ΔΝΤ για τη στεγαστική κρίση
- Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι τυροκόμοι της Λέσβου εξαιτίας της απαγόρευσης εξαγωγών
- Ξεπέρασαν τις 2.900 οι παραβάσεις του ΚΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία τον περασμένο Μάρτιο
- Βροχή προστίμων από την ΑΑΔΕ για 50.000 παραβάσεις και εκατομμύρια ευρώ κρυφών εισοδημάτων
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
- Η Google απελευθερώνει το Gemma 4 και διευκολύνει τους προγραμματιστές με νέα άδεια χρήσης
- Σπάει κάθε ρεκόρ η πρωτοφανής διακοπή πρόσβασης στο ίντερνετ στο Ιράν
- Επιδείνωση των οικονομικών συνεπειών του πολέμου βλέπει η Washington Post
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



