Η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
Έκτακτη επιδότηση, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, θα λάβει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με σκοπό να καλύψει τις δαπάνες υποδομής των νέων ηλεκτροκίνητων λεωφορείων.
Σε σχετική απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναφέρονται ακόλουθα: «Εγκρίνουμε την καταβολή έκτακτης επιδότησης στον εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών φορέα Γενικής Κυβέρνησης «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “υπό ειδική εκκαθάριση εν λειτουργία” (Ο.Α.Σ.Θ. “υπό εκκαθάριση”)», ποσού, ύψους πέντε εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (5.500.000,00 €), κατά το έτος 2023, προκειμένου για την κάλυψη των δαπανών υποδομής για τα νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.
Η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Ζητάει τώρα την παραίτηση της Λίζα Κουκ, μέλος του ΔΣ της Fed
- Μητσοτάκης για συλλήψεις εμπρηστών: Τέλος η ατιμωρησία
- CPI: Πώληση 53.300 μετοχών από την Ελένη Πίγκα – Στο 0,158% το ποσοστό της
- Μαρινάκης: Το επίδομα επικινδυνότητας σε υπαλλήλους της Βουλής δεν υπάρχει
- Χρηματιστήριο: Έβγαλε άμυνα με οδηγούς Lamda, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΟΠΑΠ
- Συνεταιριστική τράπεζα Καρδίτσας: Τι απαντάει για το πρόστιμο των 216.000 ευρώ
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή των πρακτικών της Fed
- Τραμπ: Έχει αγοράσει ομόλογα αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων από τότε που ανέλαβε πρόεδρος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις