Η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
Έκτακτη επιδότηση, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, θα λάβει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με σκοπό να καλύψει τις δαπάνες υποδομής των νέων ηλεκτροκίνητων λεωφορείων.
Σε σχετική απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναφέρονται ακόλουθα: «Εγκρίνουμε την καταβολή έκτακτης επιδότησης στον εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών φορέα Γενικής Κυβέρνησης «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “υπό ειδική εκκαθάριση εν λειτουργία” (Ο.Α.Σ.Θ. “υπό εκκαθάριση”)», ποσού, ύψους πέντε εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (5.500.000,00 €), κατά το έτος 2023, προκειμένου για την κάλυψη των δαπανών υποδομής για τα νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.
Η δαπάνη βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Για διακοπές στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αντιπολίτευσης
- Λουκέτο 48 ωρών σε beach bar στην Άφυτο για καταπάτηση αιγιαλού
- Ανοίγει ο δρόμος για το έργο Καλλονή – Πέτρα στη Λέσβο
- Συμφωνία ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον εφοπλιστή Τσάκο
- Εκτός κινδύνου από τη φωτιά ο οικισμός της Αλυκής
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της πολιτικής γραμματείας
- Αλυκή Βοιωτίας: Σε εξέλιξη φωτιά – Στάλθηκε 112 για εκκένωση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις