Νέα

Οι φίλοι του Ευάγγελου Βενιζέλου 12 – 14 Μαΐου στο ετήσιο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών

Ο πρώην υπουργός κυρίως Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού σωματείου Κύκλος Ιδεών, από τους πολιτικούς που έβαλαν το λιθαράκι του στη στάση πληρωμών της χώρας και στη μεγάλη περιπέτεια που ακολούθησε

Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν επιχειρηματίες και τραπεζίτες

Το τριήμερο 12 με 14 Μαΐου 2024 πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (ιδιοκτησίας των αδελφών Λασκαρίδη) οι εργασίες του συνεδρίου «Κύκλος Ιδεών», με θέμα «Η Καμπύλη της Μεταπολίτευσης» , τιμώντας την επέτειο των πενήντα ετών από την Μεταπολίτευση. Ο Κύκλος Ιδεών ιδρύθηκε από τον πρώην υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο (από τους πολιτικούς που έβαλαν το λιθαράκι του στη στάση πληρωμών της χώρας και στην μεγάλη περιπέτεια της δεκαετίας του 2010), το 2015, ως μη κερδοσκοπικό σωματείο.

Η έναρξη γίνεται την Κυριακή 12 Μαΐου το απόγευμα με την ομιλία του Πέτρου Καβάσαλη, προέδρου του Δ.Σ. του Κύκλου Ιδεών και τον χαιρετισμό του Τάσου Χωμενίδη, διευθύνοντος συμβούλου της Λάμψα A.E. (ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία).

Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν και παράγοντες των τραπεζών και των επιχειρήσεων όπως ο Φωκίων Καραβίας, διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου MYTILINEOS, ο Γκίκας Χαρδούβελης, πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας κ. ά.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με παρεμβάσεις των Ευάγγελου Βενιζέλου και ο Διονύση Σαββόπουλου και θα κλείσει με την μπαλάντα της Μεταπολίτευσης, με τραγούδια και μουσικές.

Εδώ το πλήρες πρόγραμμα 

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu