Πολιτική

Ολοι ασχολούνται με τον Κασσελάκη – Goldman Sachs και Μπάιντεν στο επίκεντρο των social media

Άρχισε η αποδόμηση πριν ακόμα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του νέου, υποσχούμενου φέρελπι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η είδηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως το προφίλ του υποψηφίου δεν άφησε ασυγκίνητους όχι μόνο αυτούς που ασχολούνται με την πολιτική αλλά και πολλούς άλλους, αφού ο νέος, ωραίος, αμερικανοτραφής και μορφωμένος υποψήφιος κινεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το όνομα του Κασσελάκη τρεντάρει ήδη από το πρωί της Δευτέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο παιχνίδι της μάχης των (αρνητικών) εντυπώσεων μπήκαν πολύ γρήγορα και τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας, αρχίζοντας την αποδόμηση του υποψήφιου αρχηγού. Ανάμεσα στα καυστικά σχόλια και την ενόχληση, που δείχνουν αρκετοί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για το νέο υποσχόμενο αλλά άγουρο «φρούτο», υπάρχουν όμως και κάποιες λογικές αλήθειες, τις οποίες φροντίζουν να προβάλλουν ιδιαίτερα οι «ανώνυμοι» λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σύνθημα έδωσε ο Georghy Zhukov, ο οποίος αφού συνέδεσε Κασσελάκη, Μπάιντεν, Goldman Sachs στη συνέχεια απέδωσε τα γνώριμα χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις πορείες έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Ακολούθησε χείμαρρος σχολίων, που σημάινει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου, για ένα κόμμα το οποίο έφθινε.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu