«Στην Ουγγαρία η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας»
Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Βικτορ Όρμπαν βρέθηκε στη βόρεια Ιταλία, σε εκδήλωση του κόμματος της Λέγκα και σε παρέμβασή του αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό, επαναλαμβάνοντας ότι «εάν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση στην Ευρώπη, από την Βουδαπέστη θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες και θα τους αφήσουμε μπροστά στα γραφεία».
Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός δήλωσε επίσης, ότι «στην Ουγγαρία ο αριθμός μεταναστών είναι μηδενικός και δεν αφήνουμε την χώρα μας στα χέρια αλλων. Όποιος θέλει να μπει στην χώρα μας πρέπει να περιμένει την σχετική άδεια, έξω από τα σύνορά μας», χειροκροτούμενος από οπαδούς της Λέγκα.
Τέλος, ο Βίκτορ Όρμπαν επιτέθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια λέγοντας ότι «στην Ουγγαρία η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας και αυτό δεν θα αλλάξει, παρά την αντίθετη στάση της διεθνούς αριστεράς».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








