Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, λειτουργούν όλα τα συστήματα ασφαλείας της σήραγγας
Παραδίδονται σήμερα Τετάρτη 11/12 στην κυκλοφορία και οι δυο τροχιές στη σήραγγα των Τεμπών ύστερα από την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν την νύκτα της 1ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον ΟΣΕ.
Επιπλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, λειτουργούν όλα τα συστήματα ασφαλείας της σήραγγας και κυρίως η σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση.
«Ο ΟΣΕ ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόησή του και διαβεβαιώνει ότι το προσωπικό του κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αποκατάσταση να γίνει στο συντομότερο χρονικό διάστημα με βασικό κριτήριο την ασφάλεια της κυκλοφορίας των συρμών στην σήραγγα» καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισπανία: Πρόστιμο 64 εκατ. ευρώ στην πλατφόρμα Airbnb
- AS Company: Εκτακτη χρηματική διανομή 0,06046 ευρώ ανά μετοχή
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,04%, στα 1,1735 δολάρια
- Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Ετοιμάζει πρόταση 10 δισ. ευρώ για την αγορά της Μπαρτσελόνα
- Ο Δρ. Γιώργος Νούνεσης νέος Εταίρος της EY Ελλάδος
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- ελίν: Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ξίφους Νέων Ανδρών
- Κάλας: Αποφασιστική αυτή η εβδομάδα για το θέμα της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








