Με σύσταση "neutral" καθώς το περιθώριο ανόδου κινείται στο 5%
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 21 από 19,4 ευρώ δίνει η Pantelakis Securities, σε έκθεσή της στην οποία θέτει σύσταση “neutral” καθώς το περιθώριο ανόδου κινείται στο 5%.
Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι το ισχυρό εξάμηνο και τα συνεχόμενα τζακ ποτ στο Τζόκερ αναμένεται να οδηγήσουν σε άνοδο των φετινών EBITDA για τον Οργανισμό.
Ειδικότερα, υπολογίζει ότι θα ενισχυθούν κατά 3% στα 852 εκατ. ευρώ, 4% υψηλότερα από το guidance που έχει δώσει η διοίκηση της εισηγμένης.
Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του OΠΑΠ θα διαμορφωθούν στα 510 εκατ. ευρώ φέτος, για να ενισχυθούν στα 530 εκατ. ευρώ το 2026 και στα 533 εκατ. ευρώ το 2027.
Πασράλληλα, σημειώνει ότι η συνεχής άνοδος του online βελτιώνει την εικόνα για τα περιθώρια κερδοφορίας του Οργανισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Νότια Αφρική πήρε βαθμό στο φινάλε με την Τσεχία
- Άλμα η μετοχή της Intel με καύσιμο αναφορά Τραμπ για συνεργασία με Apple
- Βανς: Το πετρέλαιο αρχίζει να κυλάει στα Στενά του Ορμούζ, αλλά το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει στο Λίβανο
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ
- Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: «Χρέος μας η μείωση στην τιμή του αργού να περάσει στην αντλία»
- Eυρωπαϊκές αγορές: Aπώλειες και μεικτά πρόσημα μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της Fed
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- Καρυστιανού για απόφαση Αρείου Πάγου: Ο κ. Πιερρακάκης άρχισε να αναζητά οδούς διαφυγής για την αισχροκέρδεια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








