Επόμενο βήμα, τα απορρυπαντικά ρούχων
Δύο χρόνια μετά την εξαγορά της εταιρείας φυσικών απορρυπαντικών Αρκάδι, η εισηγμένη εταιρεία Παπουτσάνης επιδιώκει σταθερά να μπει ακόμα περισσότερο στον κλάδο των απορρυπαντικών σπιτιού.
Σε αυτό το πλαίσιο, μετά την είσοδο στα απορρυπαντικά για τα πιάτα πριν από μερικούς μήνες, ενισχύει τη θέση της στην κατηγορία της φροντίδας των ρούχων με τη νέα σειρά Aromatics μαλακτικά ρούχων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, η επόμενη κυκλοφορία να είναι πλέον απορρυπαντικά ρούχων.
Υπενθυμίζεται ότι στο εννιάμηνο του 2024, ο κύκλος εργασιών της Παπουτσάνης ανήλθε στα 49,6 εκατ. ευρώ (έναντι 47,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2023), σημειώνοντας αύξηση κατά 5%, με την αξία των εξαγωγών να αντιπροσωπεύει το 53% του συνολικού κύκλου εργασιών.
Αναφορικά με τη συνεισφορά των τεσσάρων τομέων δραστηριότητας της εταιρείας στα συνολικά μεγέθη, επισημαίνεται ότι το 30% των συνολικών εσόδων προέρχεται από πωλήσεις επωνύμων προϊόντων της Παπουτσάνης, το 18% από πωλήσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, το 36% από παραγωγές προϊόντων για τρίτους και το 16% από βιομηχανικές πωλήσεις ειδικών σαπωνομαζών.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με όσα τονίζονται από τη διοίκηση, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μεγάλες πολυεθνικές και μικρότερες εταιρείες για νέα έργα που θα ενισχύσουν περαιτέρω τον κύκλο εργασιών και την κερδοφορία, ενώ έχουν ήδη συμφωνηθεί νέα έργα (projects) με υφιστάμενους πελάτες τα οποία θα ενισχύσουν τον κύκλο εργασιών το 2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης
- Πόλεμος και πετρέλαιο «πνίγουν» τις αγορές
- Politico: Οι ηγέτες της ΕΕ αποδεικνύονται ανίκανοι για δράση παρά τους πολέμους στο «κατώφλι» της Ευρώπη
- Μαρινάκης: «Δεν θα πάρουμε μέτρα που θα θέσουν σε κίνδυνο τα δημοσιονομικά δεδομένα της χώρας»
- Ελληνόκτητο το πρώτο φορτηγό πλοίο που πέρασε τα Στενά του Ορμούζ από τις 2 Μαρτίου
- Πυραύλους κατά της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό εκτόξευσε το Ιράν
- Η προθυμία του Ιράν να κλιμακώσει τον πόλεμο, είναι το μεγαλύτερο όπλο του
- Οι ΗΠΑ αίρουν τις κυρώσεις στις αγορές πετρελαίου από το Ιράν, προσπαθώντας να μετριάσουν τις πιέσεις στην προσφορά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








