Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό και την Τρίτη 7 Μαΐου
Κλειστή θα παραμείνει η εμπορική αγορά την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου καθώς έχει μεταφερθεί η αργία για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.
Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ακόμα και αυτά που βρίσκονται σε αεροδρόμια ή τουριστικές περιοχές, τα οποία λειτουργούν σε κάποιες αργίες. Επίσης, δεν λειτουργούν λαϊκές αγορές, ενώ κλειστή θα μείνει και τις δύο ημέρες και η Βαρβάκειος Αγορά. Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη όπως και τη Δευτέρα, φούρνοι και ζαχαροπλαστεία.
Κλειστές οι τράπεζες
Κλειστές θα παραμείνουν και οι τράπεζες οι οποίες θα ανοίξουν πάλι την Τετάρτη 8 Μάϊου.
Οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα θα εκτελούνται κανονικά από την Τετάρτη 8 Μαΐου, ενώ οι μεταφορές θα εκτελεστούν (ηλεκτρονικά) τη στιγμή που γίνονται, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.
Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό και την Τρίτη 7 Μαΐου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κλειστά σπίτια: 5 προτάσεις για να ανοίξουν από το γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή
- Eurostat: Πώς άλλαξε το εμπόριο ΕΕ με Ηνωμένο Βασίλειο δέκα χρόνια μετά το Brexit
- Στο ρυθμό του Ράλι Ακρόπολις το Ελληνικό με αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ιράν: Το NATO «συνεργός» στον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ
- Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους με την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλαδικές
- Συνεχίζει να ποντάρει στον τουρισμό ο Σκλαβενίτης με τις επόμενες στάσεις του «Food on the Go»
- Προς πώληση μαχητικών F-35 στην Aγκυρα προσανατολίζεται ο Τραμπ
- Μεξικό – Τσεχία 3-0: Έκλεισε τον όμιλο με το απόλυτο και χωρίς να δεχθεί γκολ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








